ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

При него проблема е в главата :D
Човекът е предупреден няколко пъти и си отнася банна за по месец два, ама явно не му пречи. При рипорт, директно е банван, сега няма да има изключения също. Ако има, банва се. Та, има ли? :)
 
Не знам, защо хора с опит се лъжат на такива куки, и се впечатляват толкова много някакви супер обещания, и първо впечатление. Всъщност измамниците действат точно на този принцип. Най-изпечените мошеници са все сладкодумни и вдъхващи доверие :)
Какво сладкодумие, какво доверие...тоя спами постоянно хората, псува ги и портфолиото му не прилича на нищо. Така е като вечно се опитваш да спестиш стотинки и не наемаш професионалисти...
 
При мен беше, че го зъжалих... за това реших да му дам втори шанс. Като цяло не ме е завлякал, но ме пързаля 3-4 пъти по-дълго от уговорката. Работа за 1 час я върши 2 месеца :D Но то си е за него... може би друг няма да го съжали като мен, а аз 3ти шанс не давам... в скайп съм го блокирал, тук игнорирал... не мога да му трая спама.... и май е бавен нещо, защото ся спамва и след 2 мин отново след като си му отказал :D Все едно не е прочел :D
 
Добавям колегата Marlin. Некоректен псевдопредприемач. Случката: поиска да му напишем статия за риболов от около 200 думи, представяща няколко марки влакна за неговия сайт
Имаше забавяне от наша страна поради непридвидима ситуация от 1 ден, за което аз му редактирах цената и му дадох доста под пазарната от гледна точка спецификата на текста. След като му изпратих статията 2 дни не получих нищо от него (изпратих му я в Събота). Попитах го какво става. Беше ми отговорено, че статията е с грешки, цитирам: "Прегледах я. Изключително непрофесионално написана, дори не говоря за материята и темата. По- сух първи абзац трудно бих написал. ...
Относно темата, личи си абсолютно непознаване на материята и писане на откровени глупости. Предполагам и google translate е помогнал." При което аз реагирах мигновено, че бих искал да посочи цитати от статията в подкрепа на думите си и че при доказване на неговото твърдение, ние сме готови да си редактираме статията спрямо неговите изисквания. Беше ми отговорено, цитирам: "Искате аз да Ви покажа грешките. Та аз дадох тема, по която да се водите, трябваше да я направите по- атрактивна. Сравнете ги, опитайте сам да намерите грешките!" Е, опитахме сами и намерихме грешно 1 "н", което е грешка от невнимание. Вместо "флуорокарбоНи", бяхме написали "флуорокарбоТи". До днес самата статия не ни е платена, макар че в началото се разбрахме, че ще напишем статия за въпросния, той ще я прегледа, ако не я хареса, ще я редактираме, ще ни я плати и няма да пишем повече, а ако му хареса, ще продължим да пишем за него. Уговорката от негова страна не е спазена. По-долу ще намерите и статията, която сме написали. Целта е да не може да я използва другаде.
Внимавайте, колеги!
"Японски висококачествени влакна YGК за истински ценители

Риболовът не е просто хоби, той е страст, спорт, дори призвание. За да се наслади максимално на времето, прекарано в риболов, то един истински рибар използва висококачествена екипировка. Японските влакна YGK са с доказано качество и издръжливост и с тях ловенето на риба е още по-голямо удоволствие. При нас може да намерите разнообразни видове плетени влакна като дължина, размер на плетката и материал на изработка.

Към богатото ни портфолио от плетени влакна, направени от флуорокарботи и монофили, добавихме още три модела, които ще ви допаднат заради своята прецизна плетка и устойчивост.

YGK Real Sports G-soul x4 Upgrade PE - страхотно решение за изработка на лека примамка и за почитателите на UL риболова. С фина, но надеждна структура, заради 4 нишковите влакна, които са вплетени в едно. Имате възможност да избирате между четири вида размери: 0.2; 0.25; 0.3; 0.4.
YGK REAL SPORT G-SOUL WX8 - името на това влакно говори само за неговото качество и характеристики. Много предпочитано плетено влакно заради своята мекота, здравина, стабилна оплетка. Подходящo е за употреба при дълги разстояния и сладководни риби.
YGK PE LINE VERAGASS FUNE X8 - това плетено влакно включва 12 шнули с по 100 метра всяка, като на всеки 10 метра цветът на влакното е различно за по-добра видимост. Дебелината на плетката варира от 0.6 до 6.

Пригответе се за риболовния сезон с влакна YGK за нови приключения. Наслука!"
 
Последно редактирано от модератор:
Подозирам кой е хейтър. Подозирам и че с 20 други ника да се регистрира, пак ще изяде банан отзад. :D
Да ти е вкусно!
Статия от 200 думи може да струва и 2лв, и 20лв. Зависи от темата, изискванията, срока, езика и ред други неща. :)
 
Добавям колегата xainov към черния списък. Причината некоректен псевдописател, които си мисли, че може да пише на всякаква тематика. След като псевдописателят желае критиката ми да е пред всички нека така да бъде, трябваше да бъде само за него! Беше му даден текст, който е писан от мен и който трябваше да бъде атрактивно преразказан от човек, който знае как да пише. Вместо това, получавам:
1.Текст, който не отговоря на условието за атрактивност и познаване на материята
2. Правописни и стилистични грешки, например:
- флуорокарботи;
- 12 шнули;
- "страхотно решение за изработка на лека примамка"- какъв е смисълът тук;
- последното изречение е друг шедьовър;
3. Срокът за изготвяне на статията беше посочен от xainov, не от мен и не беше спазен заради: "Привет, съжалявам за забавянето. Исках да я проверим допълнително преди да ти я изпратим.". С грешките по-горе е интересно как и какво е проверено и то допълнително.
4. При опита му да открие грешките си, откри единствено посочената от него.
5. Крайно непрофесионално отношение към клиента: "Мислите ли, че вие сте единствения, за когото пишем?! Или, че вашата огромна поръчка от статия от 200 думи е най-спешната. Е, ще ви разочаровам - не сте." и също: "Интересно колко от хората, с които работите биха ви обърнали внимание в Събота"- можеше и до понеделник да закъснее.

С оглед на по-горните факти - аз бях подведен. Xainov не познава темата, за да пише за нея. Може това да не му харесва, може да боли, но е истина! Постъпления по сметката си от мен няма да има за подобни творения! По никакъв начин не желая да ги ползвам! Бих променил мнението си, ако получа изцяло нова статия, която отговаря на уговорката ни.
Повече нямам какво да разисквам тук, но не му се доверявайте въз основа на темата му в "Freelance Jobs & Projects", от личен опит го казвам!
 
Излагате се за не повече от 5 лв, момечта. Най-вече @xainov. Нито си изпълнил експресна поръчка на толкова кратък текст, който въпреки че е тематичен, са ти дали насоки - нищо сложно, а и е на български език, т.е. не превеждаш. А и в първото изречение си преразказал мой личен текст, което ме радва малко или много :D оттук: https://ribarstvo.net/2013/10/06/рибарство-истории-за-риболов/
 
Кучетата си лаят, кервана си върви, пич. Ти и още 1 тук сте ми правили проблем за текстовете. Другия искаше да му пишем по 10 описания на ден за почти без пари. Като не искате да си плащане, не е това начина. И не съм за 5 лв, а за уговорка. А уговорката беше друга. Боли ме фара, че няма да ти пишем статии с по 200 думи, честно. Има хора тук и не само тук, на които пишем и превеждаме ежемесечно. Ежемесечно, нали разбираш тази дума?! И които са доволни ежемесечно. Смяташ ли, че ти си "голямата риба"?! Обаче открито заявявам, че на хора тук вече предварително статии не пишем, освен ако нямат поне положителен рейтинг 7 (Защо 7? Защото така ми харесва.) Искаш за 200 думи да ти открием топлата вода в риболовството ли?! Да ти обясня ли, че колкото е по-кратък текста, толкова е по-сложно от гледна страна на SEO-то? Можеш ли да вденеш за какво ти говоря? Така е - нищо не разбираме. По никоя от темите хал хабер си нямаме. Само, че интересно как има десетки доволни от услугите ни, които продължават да пишат положителни мнения за нас в темите ни?! Да ви кажа платени са всичките. Поставени лица са. Ние нищо не разбираме. :D :D :D
Смешко, що не кажеш и за съветите, които получи от гледна точка на SEO ей така помежду другото?! И тях си ги изсмукахме от пръстите сигурно ... И в тях има грешки. С трици маймуни не се ловят. Помисли над това.
 
В тая връзка @wsna няма ли да го добавите?
Не, че някой ще му се върже вече, ама все пак още чакаме епичните 10-12 долара да бъда върнати.
 
Това копирайтърство ли там квото е е мега забавно, видяли че се плащат тези статии и тръгнали да пишат. Вие сериозно ли си мислите, че може да пишете смислени статии на сяква тематика? Аххахахаххахаха чел съм статии от различни писатели на различни тематки, чесно казано в 90 % от случаите става въпрос за откровени глупости. Не за 1 н за една запетайка ще се заям, като не може да се справиш не поемай ангажимент. Може ли да обясниш за невежите като мен как решихте че може да пишете на сяква тематика? Аз наистина не съм наясно...
 
Има хора тук и не само тук, на които пишем и превеждаме ежемесечно. Ежемесечно, нали разбираш тази дума?! И които са доволни ежемесечно. Смяташ ли, че ти си "голямата риба"?!

Няма да се меся директно в темата, а конкретно за това изказване - когато си говорим за професионализъм, факторът кинти се изключва. Независимо дали става въпрос за 5лв/месец или 5к/месец това не трябва да има никакво значение.

Една врата отваря поне нови три.
 
Майка ти промених. Ай познай как... Сложих хиперлинк към профила на неплатилия. Ама че си глупава...

@Blinky какво се случва в тоя форум ве брат? Тук тези майки за нищо ги нямат? Все ми се струва, че предприемач.ком трябва да бъде едно по сериозно място. Или се бъркам? Трябва ли ти официален репорт или ще се усетиш сам?
 
Писали сме по теми като: хостинг, багери, кученца, секс, маркетинг, врати, лов и риболов, залагане, спорт, продуктови описания, фотография, психически състояния и т.н. Така, че да, смятам, че можем да пишем по всякакви теми с дребни изключения, разбира се. Примерно не бихме писали за термоядрения синтез във звездите. Fozzy, абсолютно си прав. Но винаги съм мразил хора с големи изисквания, подклаждащи от голямо необосновано самочувствие. Не можеш да искаш статия за 5 лв и за 1-2 грешки да се правиш на безгрешния.
 
...Може ли да обясниш за невежите като мен как решихте че може да пишете на сяква тематика? Аз наистина не съм наясно...
Виж, когато седнеш срещу човек, когото не познаваш и почнеш да си изсмукваш от пръстите обвинения, за които нямаш никакви аргументи нали знаеш как изглежда? И нали знаеш какъв те прави? Имам 2 теми. Попрочети хората, които са писали в тях, освен мен. Аз имам с какво да подкрепя мненията си за ралика от теб, хейтъра и още неколцина тук, които понеже нямат какво да правят по цял ден, търсят с кого да се заяждат. Вместо да хейтите, поставете си цели, развийте се като хора и личности, надградете уменията си и току виж ще се намери някой, който да ви оцени. ;)
 
@Blinky какво се случва в тоя форум ве брат? Тук тези майки за нищо ги нямат? Все ми се струва, че предприемач.ком трябва да бъде едно по сериозно място. Или се бъркам? Трябва ли ти официален репорт или ще се усетиш сам?

Аз си мисля че в този форум правила няма :) Един от коментиращите тук храни постоянно. Пуснах му репорт вчера, но все още си пише пичагата.
 
Чакай сега, ти реши да направиш проблема публично достъпен нали така? Защо трябва да следя темите ти. Моето питане е ясно и точно:

Как реши, че може да пишеш на всички тематки?

И аз мога да пиша, кво ми ми пречи? Даже мога мога да пиша и за термоядрения синтез във вселената ли кво цитира там... ама ще напиша сигурно глупости. Както е станало с колегата, но не това е целта нали?
 

Горе