Последно съдържание от Thebusiness

 1. Thebusiness

  Affiliate - Crocmint - Съвети?

  От: Affiliate - Crocmint - Съвети? Да, в момента не ми остава много свободно време за това е само една статия и банер. Благодаря за съветите, предполагам, като цяло просто имах нужда от идея-две как да продължа по-напред с развитието :)
 2. Thebusiness

  Affiliate - Crocmint - Съвети?

  Реших да създам афф.сайт, където да продавам следният продукт: vigaplus (.) eu Сравнително нов е, но бих се възползвал от вашето мнение и съвети завбъдеще какво мога да направя за да генерирам продажби. adwords, и т.н. Благодаря :)
 3. Thebusiness

  Виртуална карта и PayPAL

  От: Виртуална карта и PayPAL Ами аз тръгнах да си прехвърлям всички пари, които имам в paypal, то сега остава и да не стане :D
 4. Thebusiness

  Виртуална карта и PayPAL

  От: Виртуална карта и PayPAL Попринцип да, може, днес добавих такава и верифицирах акаунта. Сега въпроса е как да тегля парите :)
 5. Thebusiness

  Виртуална карта и PayPAL

  http://virtualcard.ccbank.bg/ Верифицирах си акаунта с една от тези карти, виртуална. Въпроса е сега, всякакви пари, които влизат в акаунта, как да ги изтегля? Ако евентуално дам withdraw към тази карта, тя може ли да получава пари? До колкото разбрах не е обвързана с банкова сметка и...
 6. Thebusiness

  Безплатен AdWords код за нови акаунти

  Цъкни тук Ето един от мен
 7. Thebusiness

  iPhone 5S

  От: iPhone 5S Във Великобритания, може да се вземе за по 30 паунда на месец, в продължение на една година. Аз към края на годината ще отида да поработя малко и мисля да си го взема. Идеален е.
 8. Thebusiness

  кога за последно сте дали милостиня

  От: кога за последно сте дали милостиня Един апел от мен: http://gospodari.com/?go=reportages&p=detail&videoId=8721 Преди половин година ви разказахме за 25–годишния Борис Христов, който претърпя тежка катастрофа. За лечението му в Москва бяха необходими 21 хиляди евро. Тогава той отправи зов...
 9. Thebusiness

  Рецензии за нов сайт за забавление

  От: Рецензии за нов сайт за забавление Семпъл, приятен за окото дизайн, браво! :) Един съвет: Направи бутона за фейсбук споделяне с една идея по-голям и на български. Все пак доста от трафика би могъл да идва от там.
 10. Thebusiness

  Курсове по английски език

  От: Курсове по английски език Колкото до Британика.. Не си заслужава да се записвате там, всичко е за пари. В сайта им пише категорично, че подготвят за IELTS, по телефона имах потвърждение, че подготвят за IELTS и какво става.. отивам, изкарвам горно споменатия тест за определяне на ниво и...
 11. Thebusiness

  Търся: Превод от BG на ENG

  От: Търся: Превод от BG на ENG Всъщност, едното чакам все още да бъде написано, сега ще ти изпратя другото.
 12. Thebusiness

  Търся: Превод от BG на ENG

  Трябва ми сериозен и навътре с езика човек, който да ми преведе две препоръки за университет от BG на ENG. Плащам през Epay. Ако някой може да помогне, да пише в темата. Благодаря.
 13. Thebusiness

  (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

  От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори? Колебая се м/у Герб и Атака
 14. Thebusiness

  Търся събмит по немски директории и социални мрежи

  От: Търся събмит по немски директории и социални мрежи --- ЛС ---
 15. Thebusiness

  .com домейн за 0.98$

  От: .com домейн за 0.98$ За да получите отстъпка, цъкате първо на "Generate Code"

Горе