Приятел виж какво, значи с това задание което uphero го направи, пускаш във всички студия за изработка на сайт и очакваш каква сума ще ти предложат и в какъв срок...!!!
Точно с така направено задание, не те съветвам да искаш оферти във "всички студия". Половината изобщо няма да ти отговорят. Другата част или ще ти искат още много подробности или ще ти кажат една цена която ще се надуе още няколко пъти в последствие
Все някой ще го прескочи, но все ще има и някой който да се съгласи при така направеното задание и да направи сайта...не мислиш ли?
Изисквания за SEO оптимизация
Важни ключови думи:
климатик, климатици, ремонт на климатици, сервиз за климатици, монтаж на климантици.
Пич вместо да спреш да пишеш глупости ти продължаваш. Чувал ли за линукс, гимп, опън-офис и т.н.
Аз тук не виждам да пише че иска сайта в топ позициите.
И в крайна сметка си отделих от времето да говоря с човека и да му изготвя оферта и се разбрахме.
Избрах му 3 подходящи темплейта, загубих сумати и време, дадох съвети.
Докато не го чаках 2 дена да прати данните на фирмата за договора. Звънях му и оп изненада - отказал се бил засега.
Ами сам съм си виновен като им се връзвам на такива ***********
Да, ударих му верно. Макар да не е той клиента е посредник.То бате се разбра още в началото. Лепваш му там един лош и трейд и да си знаят другите. Не им ги спестявайте, защото ще изклатят и други. Не е това идеята на местенцето тук. А този си личи, че пунтари още в началото.
Ти като посредник реално и ти носиш отговорност, все пак ти си връзката с този човек. Не може да пускаш конкурс и после да казваш "Аз не бях господин старшина".И че какво съм виновен аз, че човека не знае какво иска и че той не разбира от тази материя? Дори и аз не съм разбрал, че се е обадил да се откаже...Когато аз съм клиента е едно, но когато просто му помагам да си намери програмист е съвсем друго. Когато ме пита за мнение му препоръчах теб, но той намерил по - добра оферта....Еми какво да направя аз, имма ли влияние върху неговия мозък, че на мен да е отрицателлния трейдър? Аз да съм ти губил времето? Не! Каза ми да му намеря човек, беше ми направил услуга и аз му я направих, оттам нататък - нито парите са мои, нито нищо.