Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Я пак си изясни за себе си - тия 15 милиарда хора ли са или какво?

Аз това съм го казвал и преди - при положение, че имам приятели дето се набодоха, предпочитам това да не им е смъртна присъда. Но нямам против ако ти гушнеш букета. И да, пикня е, маймунска при това. Дори с тази пикня в кръвта няма да се отървеш от температури, главоболия, кашлици и сополи в следващите години.

Е, щом антиваксъра казва - значи е така - двамата 'специални' със Сметалото - ги разбирате нещата. Ония му се привиждат хора и тормоз, а ти блъскаш лъжи и пропаганда, от страница 1 , нито едно от които не стана реалност. И пак ти казах - как ще наричаш ваксините - изобщо не се отразява на това как се аргументираш - и лимонада ги зови - и обяснявай как ти не искаш нещо си - на никой не му пука, щото мнението ти по въпроса е колкото и мнението на Сметалото - никакви аргументи, и писаници, като че ли имате покритие да се изказвате за ваксини и да давате оценки - ТА ВИЕ СТЕ ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят. Няма статистика по света, в нито една държава, където най-лошо образованите и малоумни - да не са мнозинството антиваксъри и асоциални утрепки, които смятат, че с 10 статии по темата, може да оборва цялата медицинска общност по света и да простеят и да се подиграват на науката. Най-негодните в обществото и като образование, и като статут - ще оборват научни пейпъри и ще спорят с медици - като не разбират нещо - значи не е възможно да се случва. И мина 1 шибана година откакто има ваксини - и още чакам антиваксърските мозъци - да споделят какво съдържат ваксините, което е вредно и е поставено нарочно, за да умори населенито. На тоз горния АсеасРоа - няма нужда и да знае какво съдържат - на не го му прилича на ПИКНЯ - значи не стават - вредни са - "пък какво имат, как го имат, кои ваксини го имат - това не можем да обясним, но прилича на пикня, значи е отрова и вредно - вервайте ми" . Направо да те пишем доктор, и да ти даваме да полагаш клетвата - ще учиш 7 години, и специализираш 3. Най-смешното от всичко е, че всичките ви простотии дето ги пускате от нчалото на темата - сте преубедени и няма как да ви се промени мнението в никакъв случай.

Хора отделящи толкова време, да си помислят дори, че могат да се изказват по-добре от лекарите, при положение, че антиваксъри - единствената оправия за такива като вас е такъв ковид да хванете, че да се задавите с дробовете, и да ви трантутят по отделенията 1 месец, и който оцелее - оцелее, щото и двамата сте вулгарни и неграмотни и ако не ви остави на косъм ковида - друг шанс за оправия нямате според мен.


Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците, щото ваксините са Пикня и то маймунска - щом антиваксъра го е казал - няма как да не е вярно - все пак за да се зовеш антиваксър, се изисква четенето на доста материали във фейсбуук.


Та освен гаргара с тедката дето си правим - то май няма друг смисъл от темата - от 2019 всичките бръщолевения и глупости, дето се омайвахте със 'знания' от фейсбуук постове - са в миналото и лъжа. Специално пък ти - ти си такъв експерт по темат, че вчера намери и проблем с ВСИЧКИ ВАКСИНИ - дано не си се напънал много докато размишляваш по въпроса защо има ваксини изобщо - това само антиваксър може да се запита и да не може да си отговори и изобщо да има някакво самочуствие, че разбира какво е ваксина /имунология/ вирус / мутации / щамове. - Утре ще те препитам - ще разкажеш теорията ти, тъкмо да ти се визуализира изцяло в главата антиваксърска.
 
Последно редактирано:
като че ли имате покритие да се изказвате за ваксини и да давате оценки - ТА ВИЕ СТЕ ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят.
Тъй е бе мършаляк, кво да правим, не сме съвършени. Ти ли ще ни оправяш?
Като щете се бодете, като щете боледувайте, като щете мрете! 100 000 вече го направиха.
Пак не разбирам чий го търсите при нас, дето сме 80%.
Ще ни поправяте ли, ще ни спасявате ли, ква ти е идеята?
Идиократска инокулирана измет!
"Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците"
100 000 млади здрави прави, повечето спортисти, пукнаха от шибания ви експеримент!
Нямаха нашето време да проверят кой има интерес да се бодат, в каква тъмна доба засекретяват документи, и кви милиарди се въртят край това.
Прах за пране не смеете да си купите от циганския пазар, ама си залагате живота на еврея гръцки ветеринар Бурла, дето близо 800 000 странични ефекта има само за САЩ. С грък да се здрависаш после си броиш пръстите на ръката, пък и евреин едновременно е неочаквано добра комбинация.
Кво се оплакваш на Блинкито, вие си ги вземате тия решения, после аз съм ви проклевал уж, да пълните черните статистики.
Псувам ви за здраве и берекет, идиократски отпадъци! Искам ви здрави пак да ви псувам, ама надали. С по 100 000 на месец се пълнят статистиките, и 40% са сериозни сакатлъци, по официалните отчети!

"ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят. "
Шибани ама живи и здрави, и 80% от обществото е утайка според теб.
Вие кат сте каймака що пълните болниците и гробищата? Нали ви защити гръцкия евреин?
 
Последно редактирано:
Няма да чета тея брътвежи изобщо - пак си изпаднал в психоза. Надъхай се пак, че ще трепеш ваксинирани, и нацисти с бели престилки.

Малко да се посмеем.



 
  • Like
Реакции: Test
В официално изявление на уебсайта на СЗО от 6 юли се казва, че организацията ще актуализира Насоките за интегриране на пола, публикувани от 2011 г., тъй като според някои нови изследвания „човешкият пол не е ограничен до мъжете или жените“.

Оценката и актуализирането на Насоките беше извършено с подкрепата на Международния институт за глобално здраве на ООН. И СЗО реши да го актуализира - във връзка с "концептуалния напредък в областта на пола, здравето и развитието". Сега тя ще бъде изградена върху признаването на „по-голямото от всякога разнообразие между половете“. Той ще актуализира „ключови понятия, свързани с пола“ и ще разшири „концепцията за междусекторност“, която изследва как „динамиката на половата власт взаимодейства с други йерархии на привилегии или неравностойно положение, което води до неравенства и различни подходи към здравето на отделните индивиди“.

„Необходимо е да се отиде отвъд бинарните подходи към пола и здравето, за да се признае половото и сексуалното разнообразие, до идеята, че полова идентичност съществува в континуум (т.е. може да се променя толкова пъти, колкото е необходимо през живота на човек – бел.ред.) и полът не се ограничава до мъже или жени“, казва СЗО .

Трябва да се отбележи, че в последното изречение вече се използва понятието „джендър“, а не „пол“. Тоест за момент според международните "специалисти" от СЗО се оказва, че човек по природа, генетично и т.н., няма два пола - мъжки и женски, но уж са възможни и други варианти. И тук не говорим за хромозомни аномалии, които могат да допринесат например за образуването на хермафродитизъм. Не, структурата, претендираща за главна роля в здравеопазването на Земята, напълно сериозно казва, че това вече е „новото нормално“ - всъщност има не два биологични пола, а повече.

Естествено, успоредно с това перверзниците развиват собствена фалшива концепция за "джендър" - псевдонаучен социален пол, който уж може да бъде всичко (фантазиите на хората с отклонения не са ограничени от нищо) и не съвпадат с биологичния. В документа на СЗО се казва, че концепцията за „новия пол“ ще бъде интегрирана в подходите към работата на СЗО. Той също така съдържа ясно послание към медицинските власти на всички страни по света: от август 2022 г. глобалистите изискват „заинтересовани страни“.

„- „активно популяризиране на актуализираните Насоки на подходящи събития в работни групи, онлайн общности и чрез други комуникационни канали.

- организиране на пилотни семинари за актуализирана информация в различни региони на СЗО по цялата планета

- публикуване и разпространение на Насоките, придружени от допълнителна информация”.
 
Навсякъде ли, няма страни свободни, противопоставящи се на тая работа, острови на традиционните ценности сред изродения океан?
Както продължава:
--

Като цяло това вече е пълен завършек. Смятаме, че на читателите на ни нямат нужда да се обяснява нищо тук. Страните, които следват тази безумна програма, всъщност ще подпишат доброволно израждане. И нашето Министерство на здравеопазването сериозно продължава да изпълнява указанията на тези сексуални психопати за „борба с пандемията“ и да се координира със СЗО във всички останали аспекти на дейността си? Изглежда, че да, защото „нашето“ правителство вече призна транссексуалните хора и, косвено, педофилите в актуализираната ICD-11, а сега движи признаването на тази тема чрез спонсорирани медицински организации.

Отбелязваме също, че легализирането на „третия пол“ автоматично означава одобрение на напомпване на телата на деца и юноши с биологично чужди хормони на противоположния пол, както и операции за промяна на пола. Това е истинското узаконяване на психосексуалните отклонения. Подобни дейности нямат нищо общо с грижата за здравето на човечеството, а точно обратното. Тоест СЗО, в своята лудост и предизвикателство към традиционното човечество, премина всички възможни „червени линии“. Именно в тази посока – към пълно израждане – се движат Демократическата партия на САЩ и администрацията на Байдън, които демонстративно назначават в държавните структури „небинарни“ перверзници и психично болни хора.

Ами Русия, с леката ръка на Мурашко, Попова, Голикова - ще върви ли по същия път?
СЗО е основният авторитет за тях, така че май е вярно.
Чакай малко, но съвсем наскоро председателят на Държавната дума Вячеслав Володин проведе анкета в своя TG канал относно необходимостта от забрана на пропагандата на нетрадиционни ценности в Руската федерация и днес 70% гласуваха в подкрепа. А Държавната дума наскоро излезе с инициатива за забрана на пропагандата на извращения за всички възрастови категории. И в нашата Конституция, и в Стратегията за национална сигурност, и в редовните речи на президента в края на краищата има съвсем различно послание от това в Насоките на СЗО, а именно традиционните ценности са непоклатими за нашия народ, ние трябва да ги защитава и насърчава по всякакъв възможен начин. Дори е някак неудобно да си спомняме това в контекста на добре познатата цивилизационна конфронтация, в която Русия сега активно участва.

И какво от това, министрите Мурашко, Лавров, вицепремиерът Голикова и други важни хора от "елита", които наскоро се заклеха във вярност на СЗО, ще продължат да координират работата си с офиса на изродените сатанисти
(които, между другото, през март 2022 г. също пуснаха актуализиран наръчник за абортите, където той призовава властите на всички страни да опростят и разширят тази процедура колкото е възможно повече)? Е, тогава те трябва официално да впишат графата „трети пол“ в паспорта и другите документи на Руската федерация, както активно правят „партньорите“, които воюват с нас в Украйна. Защо да бъдеш дребнав и страхлив? Да се изродиш - така с музиката, с ковид инжекциите, абортите и "третия пол"! Или може би е време да спрем тази лудост веднъж завинаги?
 
И това, както всички други странни, упорито и последователно налагани като модерни, плод на развитието днешни ценности, е това, което ще бъде нормата в бъдещето. (В което явно всички участват като взаимно заинтересовани страни, както гласи прословутата формулировка на СИФ и изобщо на системата от Глобалните Публично-Частни Партньорства.) Там (в близкото бъдеще) хората няма да се възпроизвеждат свободно по нормалния биологичен начин, а "на конвейр" от корпорациите и държавата. Така че полът губи значение (и днешното е подготовка за бъдещото).

Как ли ще престане естественото биологично възпроизводство, какво би могло да се обърка? (Трябва да е свързано с някакво обхващащо огромната част от световното население събитие.) Не се сещам...
 
Последно редактирано:
Пепел ти на устата, братко!
--

„Губим битката срещу маймунската шарка“… очевидно

Според New York Times САЩ в момента „губят битката с маймунската шарка“ . Това вероятно е новина за вас.

В края на краищата, предвид факта, че в САЩ има около 700 случая на маймунска шарка (около 0,0002% от населението), че целият свят има само 8000 „случая“ (около 0,0001%) и че има само 3 докладвани смъртни случая … добре, ще ви бъде простено, че изобщо не сте разбрали, че е имало битка, да не говорим, че губим.

Това е – разбира се – ако приемем, че изобщо има „избухване“ на маймунска шарка , нещо, което никога не трябва да вярваме, особено в света след ковид.

Въпреки това NYT е сигурен...


САЩ не са единственото място, което получава нова порция порно със страх от маймунска шарка тази седмица.

Преди пет дни беше съобщено, че Австралия е регистрирала първия си „случай“, със заглавие:

… явно това отиде твърде далеч, дори за основните медии, които тихо преформулираха заглавието няколко часа по-късно в далеч по-умереното:


Два дни по-късно Нова Зеландия обяви, че първият им случай на маймунска шарка е в изолация у дома .

И само преди 15 минути, към момента на писане, The Guardian публикува новина със заглавие:


И така, каква е причината за неизбежната загуба на човечеството от опасността от маймунската шарка? Е, те наистина не могат да бъдат по-ясни за това – ние не тестваме достатъчно.

NYT продължава по този въпрос надълго и нашироко:


Slate се съгласява, озаглавявайки „Трябва да следим по-добре маймунската шарка“ и цитирайки „експерт“:


Гледали сме този филм преди, знаем как върви оттук нататък.

Тъй като, както посочва NYT, тестовете за Monkeypox ще бъдат „лесно достъпни някъде този месец“ , можем да очакваме ГОЛЯМ скок в предстоящите случаи.

Далеч от това да бъде признато за това, което е – огромен брой фалшиви положителни резултати, причинени от PCR тестове – това увеличение на случаите ще бъде продадено като „истинския размер на огнището“ след седмици на наричане на текущия брой „случаи“ „вероятно подценени“ .

Знаем, че решението ще бъде „увеличаване на обхвата на ваксините“ или „помощ за имунизиране на най-уязвимите“ или някаква нашумяла фраза като тази.

Но о, не! Нямаме достатъчно ваксини!

Поне според New York Times , и LA Times , и CBS , и Science и New York Magazine , и NPR , и NBC , и New York Post и...

...това е преобладаващото послание, това се опитвам да кажа.

Не се притеснявайте обаче, МНОГО познат герой е на път да язди хоризонта на бял кон:


Да, Moderna започна да работи върху нова иРНК ваксина срещу маймунска шарка още през май … така че според правилата на Covid те вероятно вече са почти готови.

Просто инжектирайте точно в един човек и ако той не умре веднага на място, значи е безопасно.

…и ако го НАПРАВЯТ, значи вече са били болни и данните от изпитването са компрометирани, а маймунската шарка е такава спешна ситуация, че така или иначе трябва да я одобрим. Можете да прочетете данните от изпитанието през 2097 г.

Ние знаем как работи това.

Тестове за създаване на „проблема“, ваксини за „решаване“ на „проблема“. И двете водят до изчезване на огромни количества обществени пари в бездънни частни джобове.

Има много мъгла около маймунската шарка – ние не знаем, по много начини, накъде отива или за какво изобщо служи . Разказът е само наполовина оформен. Първо нараства, след това се свива, след това отново расте.

Имаше промяна на името, която така и не се осъществи, и решението да се съсредоточи върху предаването по полов път – особено сред „мъже, които правят секс с мъже“ (не знам защо ВСИЧКИ използват тази фраза, а не „гей мъже“).

Но въпреки че все още не е избран окончателно размер, посока или скорост, той придобива много позната форма: тестове и ваксини.

Винаги са тестове и ваксини.
Вижте колко бързо се развива. Само три дни след горната статия, на 14-и юли...

--
...вече е време за актуализация.

Бяха натоварени няколко дни за лудостта с маймунската шарка.

Първо, Световната здравна организация обяви плановете си да проведе втора „спешна среща“ относно епидемията от маймунска шарка, за да обсъди дали заслужава да бъде обявена за „глобална извънредна ситуация“.

Сякаш се опитват да доставят гориво за срещата на СЗО следващата седмица, страните по целия свят отчитат кърлежи в случаите.

Вчера Global News съобщи, че случаите на маймунска шарка в Канада са „нараснали с 59% само за 9 дни“ (от 300 на 477, ако сте от хората, които харесват твърди цифри вместо плашещо звучащи проценти).

Според Associated Press "случаите" в Обединеното кралство са се увеличили до 1735. Една детска градина дори затвори за лятото две седмици по-рано ... само защото един от техните ученици може да е влязъл в контакт с маймунска шарка.

На друго място в британската преса един „експерт“ „предупреди“, че маймунската шарка ще стане „ендемична“, ако „не предприемем действия“.

„Експертът“ също предполага, че би било погрешно да „седим и да гледаме“ как маймунската шарка става ендемична при „мъжете, които правят секс с мъже“. (-Контрата и Римайнда да внимават-) Може би това разкрива смисъла на тази част от разказа – че ако отхвърлите маймунската шарка като нещо, за което изобщо да се тревожите, вие просто сте хомофоб или говорите с „чиста привилегия“.

Подобна гледна точка е взета в тази статия на NPR , която твърди, че „предупредителните знаци са били там“ с маймунската шарка повече от десетилетие и единствената причина, поради която никога не сме предприели нищо по въпроса, е, че тя засяга само бедните африкански нации. Следователно, ако не ви пука за маймунската шарка, вие сте расист.

Ню Йорк очевидно изпитва „спешен“ недостиг на ваксини на фона на „нарастващите случаи“... нарастващи от 223 на 267.

Като цяло в САЩ случаите са се увеличили от 700 до над хиляда от понеделник. Понеделник беше и денят, в който започнаха да разрешават на частни лаборатории да започнат да провеждат тестове . Объркващо е, нали?

В Австралия „вирусът убиец се разпространи в друг щат“ . (За да бъде ясно, в момента има 28 докладвани случая на маймунска шарка в Австралия, включително „вероятни случаи“, и нито един от тях не се твърди, че е починал)

Не е само Западът – Индия съобщи за първия си случай през последния час .

Аржентина съобщава за случаи, нарастващи до цели дванадесет души , докато Босна и Херцеговина докладва за първи път .

Междувременно, от другата страна на Желязната завеса 2.0, Русия съобщи за първия си случай на маймунска шарка във вторник. Удобно напомняне за текущата им позиция в големия дневен ред за нулиране.

И така, предвид всичко това, СЗО ще обяви ли маймунската шарка за „извънредна ситуация за общественото здраве от международно значение“?

Залозите са много за „да“.


Но има и добри новини… за акционерите в биотехнологиите. Китайската ZJ Biotech отбеляза ръст на цените на акциите си с над 10% само за ден, след като СЗО обяви сделка за доставка с технологичната фирма за производство на тестови комплекти за Monkeypox.

Все още обаче не са ни казали на какво променят името. Може и това да обсъдят на извънредно заседание.
 
 
Дано поне нямаш приятели, но от това, което пишеш не мисля, че някой би те доближавал, че да се надъхваш и на тях срещу нацистите с ваксини, дето те преследват.
Нямам и един приятел инокулиран. Извадиха си фалишиви зелени сертификати, за всеки случай, ако ги натиснат от работа. Изкараха и делтата, и омикрона.
Иначе не се вземай много насериозно - в темата не може да изпишеш повече от 4 реда, и то като 2 от тях са клалификациите за здрасти - все тая - но единственото, което разбираме, е че те преследват нацистите с игли, и ти не се даваш - Когато си се опитвал да се набуташ в някакъв разговор ( а теб никой не те цитира, ти сам се вкарваш ) - първото нещо е да обидиш отсрещните, че те карат насила да се ваксинираш - психясал си много здраво, лошото е и , че си и тъп на галош - и тая комбинация хич няма да приключи добре.
Измет, тука доброзорно натиснаха през работодател да се инокулират, за да ходят на работа.
В Канада зорлем ги фалираха, в Австрия мислеха да пандизят който им откаже фашистките експерименти. Да не забравяме, че Фюрерът оттам се пръкна.
Засега 100 000 умрели, не се знае след години може да надминат и жертвите на Холокоста.
Искам да имам избор дали да се подлагам на това. Засега съм здрав и чист от РНК модификатори. Зорлем искате да ме разболеете/уморите.
Псувните са ви най-малкото!
 
Е, щом антиваксъра казва - значи е така - двамата 'специални' със Сметалото - ги разбирате нещата. Ония му се привиждат хора и тормоз, а ти блъскаш лъжи и пропаганда, от страница 1 , нито едно от които не стана реалност. И пак ти казах - как ще наричаш ваксините - изобщо не се отразява на това как се аргументираш - и лимонада ги зови - и обяснявай как ти не искаш нещо си - на никой не му пука, щото мнението ти по въпроса е колкото и мнението на Сметалото - никакви аргументи, и писаници, като че ли имате покритие да се изказвате за ваксини и да давате оценки - ТА ВИЕ СТЕ ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят. Няма статистика по света, в нито една държава, където най-лошо образованите и малоумни - да не са мнозинството антиваксъри и асоциални утрепки, които смятат, че с 10 статии по темата, може да оборва цялата медицинска общност по света и да простеят и да се подиграват на науката. Най-негодните в обществото и като образование, и като статут - ще оборват научни пейпъри и ще спорят с медици - като не разбират нещо - значи не е възможно да се случва. И мина 1 шибана година откакто има ваксини - и още чакам антиваксърските мозъци - да споделят какво съдържат ваксините, което е вредно и е поставено нарочно, за да умори населенито. На тоз горния АсеасРоа - няма нужда и да знае какво съдържат - на не го му прилича на ПИКНЯ - значи не стават - вредни са - "пък какво имат, как го имат, кои ваксини го имат - това не можем да обясним, но прилича на пикня, значи е отрова и вредно - вервайте ми" . Направо да те пишем доктор, и да ти даваме да полагаш клетвата - ще учиш 7 години, и специализираш 3. Най-смешното от всичко е, че всичките ви простотии дето ги пускате от нчалото на темата - сте преубедени и няма как да ви се промени мнението в никакъв случай.

Хора отделящи толкова време, да си помислят дори, че могат да се изказват по-добре от лекарите, при положение, че антиваксъри - единствената оправия за такива като вас е такъв ковид да хванете, че да се задавите с дробовете, и да ви трантутят по отделенията 1 месец, и който оцелее - оцелее, щото и двамата сте вулгарни и неграмотни и ако не ви остави на косъм ковида - друг шанс за оправия нямате според мен.


Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците, щото ваксините са Пикня и то маймунска - щом антиваксъра го е казал - няма как да не е вярно - все пак за да се зовеш антиваксър, се изисква четенето на доста материали във фейсбуук.


Та освен гаргара с тедката дето си правим - то май няма друг смисъл от темата - от 2019 всичките бръщолевения и глупости, дето се омайвахте със 'знания' от фейсбуук постове - са в миналото и лъжа. Специално пък ти - ти си такъв експерт по темат, че вчера намери и проблем с ВСИЧКИ ВАКСИНИ - дано не си се напънал много докато размишляваш по въпроса защо има ваксини изобщо - това само антиваксър може да се запита и да не може да си отговори и изобщо да има някакво самочуствие, че разбира какво е ваксина /имунология/ вирус / мутации / щамове. - Утре ще те препитам - ще разкажеш теорията ти, тъкмо да ти се визуализира изцяло в главата антиваксърска.
9 пъти си повторил "антиваксъри" само в един пост. Да не говорим, че и ти взе да псуваш, и то много бързо след като преди няколко страници точно ти се оплакваше на админа против псувни. Нещо много си се надъхал да ни определяш като антиваксъри и конспиратори. Малко си позакъснял обаче, това беше модерно преди година.

Но за да те успокоя направо ще го кажа така - аз съм долен мръсен конспиратор и антиваксър. Не разбирам нищо от наука, хал хабер си нямам от медицина. Земята е плоска, на долния етаж живеят гущерите, отгоре самолетите ни пускат химия. Извънземните са около нас (даже аз съм извънземно), 5G кулите пускат радиация, Осама Бин Ладен е бил таен любовник на Буш и думнаха двете кули само за да не се разчуе. Малко взех да си измислям, ама няма значение, важното е ти да прочетеш каквото искаш и да си доволен.

Да, знам че много хора умряха по болниците. По-точно бяха убити чрез така наречения Ковид протокол - първо вливане на Ремдесивир и други химии, после поставяне на кислородна маска със сух кислород, изсушаващ дихателните пътища, после пълно упояване и накрая поставяне на вентилатори докато умрат. Ти би ли се подложил на такава терапия, дори напълно здрав?
 
Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците, щото ваксините са Пикня и то маймунска - щом антиваксъра го е казал - няма как да не е вярно - все пак за да се зовеш антиваксър, се изисква четенето на доста материали във фейсбуук.
Да се върнем отново на така наречените ваксини. Има данни, официални данни, които бълват всеки ден. Не говорим за конспирация, говорим за официални данни намиращи се на government.bg. Ето например какво пише в днешните:

37 289 са починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19. Шест нови случая са регистрирани през последното денонощие. 83,33 % от починалите лица не са били ваксинирани.
Искам да те питам, това число 83.33% харесва ли ти?
 
9 пъти си повторил "антиваксъри" само в един пост. Да не говорим, че и ти взе да псуваш, и то много бързо след като преди няколко страници точно ти се оплакваше на админа против псувни. Нещо много си се надъхал да ни определяш като антиваксъри и конспиратори. Малко си позакъснял обаче, това беше модерно преди година.

Но за да те успокоя направо ще го кажа така - аз съм долен мръсен конспиратор и антиваксър. Не разбирам нищо от наука, хал хабер си нямам от медицина. Земята е плоска, на долния етаж живеят гущерите, отгоре самолетите ни пускат химия. Извънземните са около нас (даже аз съм извънземно), 5G кулите пускат радиация, Осама Бин Ладен е бил таен любовник на Буш и думнаха двете кули само за да не се разчуе. Малко взех да си измислям, ама няма значение, важното е ти да прочетеш каквото искаш и да си доволен.

Да, знам че много хора умряха по болниците. По-точно бяха убити чрез така наречения Ковид протокол - първо вливане на Ремдесивир и други химии, после поставяне на кислородна маска със сух кислород, изсушаващ дихателните пътища, после пълно упояване и накрая поставяне на вентилатори докато умрат. Ти би ли се подложил на такава терапия, дори напълно здрав?
Почваш яко да ме кефиш. Забавното е, че инокулираната досада е прав в бай Хойн темата, там обратното, на тебе ти сипваме с него.
Само не занимавайте админчето да взема страна, на всичко отгоре има заровил роднина, ще си се псуваме тука кротко и никой няма да се сърди. Искам ви здрави прави и корави, все толкова малоумни, псувам ви за здраве и берекет. Никому не пожелавам ни Ковид ни пост "ваксинационно" легло доживот. С вродената тъпотия е доказано, че се живее щастливо, до гроб. Освен ако допуснеш корпорациите да ти наливат РНК по тяхно осмотрение, и редовно. Там и Господ няма да ти помогне после!
Ако ме банне ще ви псувам трижди по-зверски.
 
Почваш яко да ме кефиш. Забавното е, че инокулираната досада е прав в бай Хойн темата, там обратното, на тебе ти сипваме с него.
Само не занимавайте админчето да взема страна, на всичко отгоре има заровил роднина, ще си се псуваме тука кротко и никой няма да се сърди. Искам ви здрави прави и корави, все толкова малоумни, псувам ви за здраве и берекет.
Смешното е, че в бай Хойн темата аз дори не съм против твоите твърдения. Против съм това, че твърде много ги преекспонираш. Също както тук инокулираната досада преекспонира това с конспирациите и не му остават време и усилия да разсъждава върху каквото трябва :)

Аз не се занимавам с репорти, моя начин е просто да блокирам който ми идва в повече. Репортите са за спамове. И все пак псувните са излишни, отдавна не сме в детската градина.
 
Смешното е, че в бай Хойн темата аз дори не съм против твоите твърдения. Против съм това, че твърде много ги преекспонираш.
Toй самият Дявол ви го каза, и ти дадох цитат в темата. NFT са игра на най-голям глупак.
Убеден съм, че го мисли и за криптото, все пак мега корпорацията му още няма своя "валута", подкрепиха някаква съществуваща за IoT и дотам. IOTA се казва.
Препсуване се налага, особено когато инокулирано нищожество ми разправя че съм тор за слънчоглед, да скачам от високи сгради, и да ми го турят негрите.
Пък аз съм си здрав без корпоративните им боклуци, на всичко отгоре и от хрема не съм боледувал 3 години вече.
 
Toй самият Дявол ви го каза, и ти дадох цитат в темата. NFT са игра на най-голям глупак.
Убеден съм, че го мисли и за криптото, все пак мега корпорацията му още няма своя "валута", подкрепиха някаква съществуваща за IoT и дотам. IOTA се казва.
За NFT нямам какво да кажа, не са ми били интересни и не съм ги проучвал. Само знам, че някакви там картинки се купуват и продават... абе забавляват се хората. По същия начин съм и за DeFi. Все измислят някакви супер странни неща в криптото, без на някой да му трябват реално. Просто трябва да се обърне повече внимание на най-обикновените разплащания.

Но аз съм ок с това, че хората понякога остават подведени, губят пари, попадат на скамове и т.н. По същия начин съм и при Короната - нека всеки желаещ да се боде колкото и където иска. Който е убеден в действието на маймунската пикня, нека си я инжектира. Но който не я иска, не трябва да бъде убеждаван, заставян или задължаван. И за маските съм така, за карантините, и всичко. Нямам против хората да страдат (в това число и аз), стига това да е по тяхно лично желание. Свободата на избор е топ приоритет и няма нищо по-важно от това.
 
9 пъти си повторил "антиваксъри" само в един пост. Да не говорим, че и ти взе да псуваш, и то много бързо след като преди няколко страници точно ти се оплакваше на админа против псувни. Нещо много си се надъхал да ни определяш като антиваксъри и конспиратори. Малко си позакъснял обаче, това беше модерно преди година.

Но за да те успокоя направо ще го кажа така - аз съм долен мръсен конспиратор и антиваксър. Не разбирам нищо от наука, хал хабер си нямам от медицина. Земята е плоска, на долния етаж живеят гущерите, отгоре самолетите ни пускат химия. Извънземните са около нас (даже аз съм извънземно), 5G кулите пускат радиация, Осама Бин Ладен е бил таен любовник на Буш и думнаха двете кули само за да не се разчуе. Малко взех да си измислям, ама няма значение, важното е ти да прочетеш каквото искаш и да си доволен.

Да, знам че много хора умряха по болниците. По-точно бяха убити чрез така наречения Ковид протокол - първо вливане на Ремдесивир и други химии, после поставяне на кислородна маска със сух кислород, изсушаващ дихателните пътища, после пълно упояване и накрая поставяне на вентилатори докато умрат. Ти би ли се подложил на такава терапия, дори напълно здрав?
Ахахаха, болниците убили хората, малееее, егати вица! Те там по собствено желание ходят, ясно. Малеее, дано изтриеш тая тъпотия, дето написа.
Направо давай да разстреляме лекарите, че те били убийци.
 
Е, щом антиваксъра казва - значи е така - двамата 'специални' със Сметалото - ги разбирате нещата. Ония му се привиждат хора и тормоз, а ти блъскаш лъжи и пропаганда, от страница 1 , нито едно от които не стана реалност. И пак ти казах - как ще наричаш ваксините - изобщо не се отразява на това как се аргументираш - и лимонада ги зови - и обяснявай как ти не искаш нещо си - на никой не му пука, щото мнението ти по въпроса е колкото и мнението на Сметалото - никакви аргументи, и писаници, като че ли имате покритие да се изказвате за ваксини и да давате оценки - ТА ВИЕ СТЕ ШИБАНИ АНТИВАКСЪРИ (LMAO ) - утрепките на модерното общество - най-нисшата прослойка във всички статистики по целия свят. Няма статистика по света, в нито една държава, където най-лошо образованите и малоумни - да не са мнозинството антиваксъри и асоциални утрепки, които смятат, че с 10 статии по темата, може да оборва цялата медицинска общност по света и да простеят и да се подиграват на науката. Най-негодните в обществото и като образование, и като статут - ще оборват научни пейпъри и ще спорят с медици - като не разбират нещо - значи не е възможно да се случва. И мина 1 шибана година откакто има ваксини - и още чакам антиваксърските мозъци - да споделят какво съдържат ваксините, което е вредно и е поставено нарочно, за да умори населенито. На тоз горния АсеасРоа - няма нужда и да знае какво съдържат - на не го му прилича на ПИКНЯ - значи не стават - вредни са - "пък какво имат, как го имат, кои ваксини го имат - това не можем да обясним, но прилича на пикня, значи е отрова и вредно - вервайте ми" . Направо да те пишем доктор, и да ти даваме да полагаш клетвата - ще учиш 7 години, и специализираш 3. Най-смешното от всичко е, че всичките ви простотии дето ги пускате от нчалото на темата - сте преубедени и няма как да ви се промени мнението в никакъв случай.

Хора отделящи толкова време, да си помислят дори, че могат да се изказват по-добре от лекарите, при положение, че антиваксъри - единствената оправия за такива като вас е такъв ковид да хванете, че да се задавите с дробовете, и да ви трантутят по отделенията 1 месец, и който оцелее - оцелее, щото и двамата сте вулгарни и неграмотни и ако не ви остави на косъм ковида - друг шанс за оправия нямате според мен.


Аз не умрях, ама много такива като тебе и Сметалото умряха по болниците, щото ваксините са Пикня и то маймунска - щом антиваксъра го е казал - няма как да не е вярно - все пак за да се зовеш антиваксър, се изисква четенето на доста материали във фейсбуук.


Та освен гаргара с тедката дето си правим - то май няма друг смисъл от темата - от 2019 всичките бръщолевения и глупости, дето се омайвахте със 'знания' от фейсбуук постове - са в миналото и лъжа. Специално пък ти - ти си такъв експерт по темат, че вчера намери и проблем с ВСИЧКИ ВАКСИНИ - дано не си се напънал много докато размишляваш по въпроса защо има ваксини изобщо - това само антиваксър може да се запита и да не може да си отговори и изобщо да има някакво самочуствие, че разбира какво е ваксина /имунология/ вирус / мутации / щамове. - Утре ще те препитам - ще разкажеш теорията ти, тъкмо да ти се визуализира изцяло в главата антиваксърска.
Тебе май с кожена инжекция са те боцкали. Демек некой яко ти го спуща между филийте
 

Горе