Взстановяване на Българските села

waldes

Well-Known Member
Виж са ,моя съсед е ветеринарен лекар . За 20 бона взе 200 декара в с.Кошарево /40км от София/ за 4-5 години направи яката ферма и сега бабите и дядовците в селото бачкат за него. Така че имаш ли желание не ти трябват много пари.Отвори обявите за Трънско и гледаи , има цели села дет се продават за няколко хиляди с къщи земи и кметството направо ,ама желаещи няма.
Мерси колега за информацията, ще го взема на предвид.
 
Това и кака ти Меркел не знае как става - сума ти немски села се затриват. Не знам дали дойчовците преписват от нас, или ние от тях, но това са фактите.
Кака ти Меркел определено можеш да я приемеш за монахиня. Та може да се разберете. :p
Заеби го Трънско - то си е в Европа отдавна. Ориентирай се към Ловешко, така рече ББ.
 

nandibandi

Well-Known Member
Записвам се :D


Закъсня. Отец Еремия сега изтрезнява, а до следващото замонашване/запой/ може да мине доста време. Трябваше да се включиш снощи - щяха да те черпят с ''Мърша''. :D:D
 

slavchev

Well-Known Member
Някой занаае ли къде е българското ИТ село, защото знам, че проекта тръгна и се реализира?

Марково, ако не се лъжа :)
 

zalozite

Member
Едва ли е Марково, това е наречения Бевърли Хилс до Пловдив, гора, чист въздух и са само баровци там, вили за стотици хиляди евро, да не кажа и повече. Аз говорех за село, което група младежи ИТ специалисти реставрираха и си живеят там, работят си на чист въздух и спокойствие и не се занимават с офиси и стрес в големия град. Много интересна идея и до колкото разбрах реализирана. Къщите са закупили за няколко хиляди лева, но са вложили в бърз нет и иновации. Отделно си гледат и зарзават, мисля и животни има, абе идилия. :) :) :)
 

nikolai.mt

Well-Known Member
Абе, ако взема кардинално решение, да стана монах, ще ме финансирате ли да възобновя дадено селце, защото доста финанси ще глътне това?
Само ако си отрежеш мъдурите тогава ще се включа с финансиране!
 

Leverage

Well-Known Member
Ще те финансирам за една курва и един блек буш, че много си се напрегнал последно време. :) Трябва ти малко да улабиш, че както си тръгнал ще изпаткаш съвсем...

Щом не я иска може ли к*рвата за мен? Обаче е тайна и трябва да си остане само между нас, че си черпил. Никой друг да не знае!!! :D
 

slavchev

Well-Known Member
Валдес е събрал бая фен база снощи. :D:D:D

Като гледам доста теми е оспамил в 4 и нещо сутринта, но пък с добър тон, нормално пиянство :D
 

biaaro

Well-Known Member
Финансирам с курви само емоционално нестабилни пийняци, с цел да им помогна да се стабилизират:) Все още не си показал признаци на емоционално нестабилен, затова за теб само блек буш, ако минаваш през Варна. Пък ако ще да се разчуе :)

Щом не я иска може ли к*рвата за мен? Обаче е тайна и трябва да си остане само между нас, че си черпил. Никой друг да не знае!!! :D
 

KA7

Member
Валдеса ме изкефи на срещата на форума ,защото има креативни идеи и мнение различно от тълпата , обаче алкохола му влияе зле . Брат ще те поканя пролетта на село да видиш къде бачкаме. Няма нужда някои да те финансира , в нета си има група където хората с идея да бачкат на село се събират купуват къщи реставрират селото и си гледат градинка , докато си бачкат до басейна.До мен ми е съсед Васил Альошин , това е оня пич дето създаде приложението за далтонисти .
Ако верно ти се ходи монах пролетта завършвам едно бунгало на брега на язовира , мога да ти го дам да си садиш градинка и да се люляш на хамака.Има и разрушена черква за възтановяване , аз вече две съм възстановявал , сега ми е мерак и тази.
 

KA7

Member
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/893560?autostart=true
Ето ти една идея ако наистина искаш да възтановяваш села , става и с малко кинти . С този човек работя вече 17 години и ми е гот че има такива хора в България , писнало ми е от мрънкащи емигранти и пишман биснесмени с фалшиви черни , оранжеви и бенбени петъци.
 

Blinky

Owner
Има ли някъде списък на обезлюдените села ?
Да, това ще е много интересно. Има ли някакви списъци с такива села. Поне яко някой знае да сподели. Но какво реално се води обезлюдено? В смисъл от 100 обитаеми къщи са вече 5? или?
 

Горе