Взстановяване на Българските села

Виж са ,моя съсед е ветеринарен лекар . За 20 бона взе 200 декара в с.Кошарево /40км от София/ за 4-5 години направи яката ферма и сега бабите и дядовците в селото бачкат за него. Така че имаш ли желание не ти трябват много пари.Отвори обявите за Трънско и гледаи , има цели села дет се продават за няколко хиляди с къщи земи и кметството направо ,ама желаещи няма.
Мерси колега за информацията, ще го взема на предвид.
 
Това и кака ти Меркел не знае как става - сума ти немски села се затриват. Не знам дали дойчовците преписват от нас, или ние от тях, но това са фактите.
Кака ти Меркел определено можеш да я приемеш за монахиня. Та може да се разберете. :p
Заеби го Трънско - то си е в Европа отдавна. Ориентирай се към Ловешко, така рече ББ.
 
Записвам се :D


Закъсня. Отец Еремия сега изтрезнява, а до следващото замонашване/запой/ може да мине доста време. Трябваше да се включиш снощи - щяха да те черпят с ''Мърша''. :D:D
 
Някой занаае ли къде е българското ИТ село, защото знам, че проекта тръгна и се реализира?
 
Някой занаае ли къде е българското ИТ село, защото знам, че проекта тръгна и се реализира?

Марково, ако не се лъжа :)
 
Едва ли е Марково, това е наречения Бевърли Хилс до Пловдив, гора, чист въздух и са само баровци там, вили за стотици хиляди евро, да не кажа и повече. Аз говорех за село, което група младежи ИТ специалисти реставрираха и си живеят там, работят си на чист въздух и спокойствие и не се занимават с офиси и стрес в големия град. Много интересна идея и до колкото разбрах реализирана. Къщите са закупили за няколко хиляди лева, но са вложили в бърз нет и иновации. Отделно си гледат и зарзават, мисля и животни има, абе идилия. :) :) :)
 
Абе, ако взема кардинално решение, да стана монах, ще ме финансирате ли да възобновя дадено селце, защото доста финанси ще глътне това?
Само ако си отрежеш мъдурите тогава ще се включа с финансиране!
 
Само ако си отрежеш мъдурите тогава ще се включа с финансиране!

Валдес е събрал бая фен база снощи. :D:D:D
 
Ще те финансирам за една курва и един блек буш, че много си се напрегнал последно време. :) Трябва ти малко да улабиш, че както си тръгнал ще изпаткаш съвсем...

Щом не я иска може ли к*рвата за мен? Обаче е тайна и трябва да си остане само между нас, че си черпил. Никой друг да не знае!!! :D
 
Валдес е събрал бая фен база снощи. :D:D:D

Като гледам доста теми е оспамил в 4 и нещо сутринта, но пък с добър тон, нормално пиянство :D
 
Финансирам с курви само емоционално нестабилни пийняци, с цел да им помогна да се стабилизират:) Все още не си показал признаци на емоционално нестабилен, затова за теб само блек буш, ако минаваш през Варна. Пък ако ще да се разчуе :)

Щом не я иска може ли к*рвата за мен? Обаче е тайна и трябва да си остане само между нас, че си черпил. Никой друг да не знае!!! :D
 
Валдеса ме изкефи на срещата на форума ,защото има креативни идеи и мнение различно от тълпата , обаче алкохола му влияе зле . Брат ще те поканя пролетта на село да видиш къде бачкаме. Няма нужда някои да те финансира , в нета си има група където хората с идея да бачкат на село се събират купуват къщи реставрират селото и си гледат градинка , докато си бачкат до басейна.До мен ми е съсед Васил Альошин , това е оня пич дето създаде приложението за далтонисти .
Ако верно ти се ходи монах пролетта завършвам едно бунгало на брега на язовира , мога да ти го дам да си садиш градинка и да се люляш на хамака.Има и разрушена черква за възтановяване , аз вече две съм възстановявал , сега ми е мерак и тази.
 
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/893560?autostart=true
Ето ти една идея ако наистина искаш да възтановяваш села , става и с малко кинти . С този човек работя вече 17 години и ми е гот че има такива хора в България , писнало ми е от мрънкащи емигранти и пишман биснесмени с фалшиви черни , оранжеви и бенбени петъци.
 
Има ли някъде списък на обезлюдените села ?
Да, това ще е много интересно. Има ли някакви списъци с такива села. Поне яко някой знае да сподели. Но какво реално се води обезлюдено? В смисъл от 100 обитаеми къщи са вече 5? или?
 

Горе