И от 24 часа явно четат форума :)

От: И от 24 часа явно четат форума :)

Няма лоша реклама, пък и не видях някъде да споменават форума. Щях да бъда много доволен, ако бяха драснали за какво става дума. А ако не го правят е малко тъпо, защото да даваш пример без да дадеш източник, не е сериозно и достоверно. Казвам се Иван, ама не знам къде ми е паспорта. :)

Абе ще се види в Петък какво ще кажат. Ей сега бих си го взел, ама ни споменат - обещавам да си го взема. :)

П.П: Лоши предприемачи сте вие, да продавате форуми и профили и то за малко пари. :D

Е как успя пък точно това да го пропуснеш,те и чокоев ще направят известен като най-злия потребител в интернет и организатор на мрежа за трафик на хора във виртуалното пространство :shock: :

“2 профила във Facebook за продажба”, пише chokoev във форума на сайта predpriemach .com.
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Аааа, това съм го изпуснал някъде. Не съм го видял, ама видях, че потребителя ни chokoev веднага се включи в коментите на онлайн изданието. :)

Да, организирана престъпност е това, продаването на файсбук групи и профили, както и търговията на реклама в тях. Абе какво да кажа, тия медии последно време нищо смислено не са писали за интернета в бг. Само глупости, ударени онлайн магазини, свалени торенти, затворени онлайн библиотеки. И веднъж да вземат инициативата да направят някаква уж компетентна статия и пак пумия изливат. То да ти се отще да си купуваш вестници и да гледаш телевизия. А статия по-добрте звучи - предприемчиви българи изкарват пари от файсбук и да придължи в този дух. Ама то простото журналистче си седи в Fb мае маламашката, поливаси фермата и чат пат приеме покана на някой хонкконкски траверс. Нема управия, та само може да гледаме и да се забавляваме на глупостите им. Единственото кофти е, че тъпите овце, купуващи тези тоалетни хартии втора употреба и гледащи купените телевизии, вярват в това, коеот им се казва.
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Много злобно написани тея статии. Ама то да си прост журналист на смешна заплатка у вестник дето го четат само бабите не е лесно. :)
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Много shit в ефира...
 
От: От: И от 24 часа явно четат форума :)

Много злобно написани тея статии. Ама то да си прост журналист на смешна заплатка у вестник дето го четат само бабите не е лесно. :)
бате, и на нас не ние лесно, ама не сме сринали завода, като тези тънкописковци. като има агресия, да оди да баскоти крушата. не е нужно да се базика така тъпото копеле, ние тук разчитаме да се държи положителен иминдж за интернет. да му изсъхне малкото езиче, защото Бойко и Цветанов са светци по тия пумийни весници. дано всичките фалират.

п.п: абе тази тема да не е продължение на "мизерните бизнесмени" :)
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Ей внимавайте какво говорите, че форума е под наблюдение (те тва е разбработка на военните!). Очаквам тия дни ексклузивни аудио материали във вестник Галерия :D

В Русия съм, В русия съм...
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Ако не друго, сега ще има повече идиоти дето ще влязът във форума да спамят до 5 мнения за да пуснат обява, че и те продават : )
 
във статията във вестника 1,2,3 страница са преразказани моменти от форума споменати още

V3sk0z , lastsentinel, facebookreklama, Fighting Fish, SelAds, FB_Marketing, Think Fast

gangster е кръстник на статията защото е споменат с репликата че като добитък ги продавате :D
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

хохо яко ме кефат. Вместо да напишат за хилядите обяви из нета, продаващи дипломи за средно и висше, те ми се занимават с глупости :D
Ама и редактора не е случаен, сложил е интервал преди .com :D :D
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Поръчах на 1 приятел да ми вземе вестника, да се посмея малко .. довечера към 8-9 ще ви пусна сканирано копие на статията.
 
От: Re: И от 24 часа явно четат форума :)

то е било в днешния брои още не е късно да си го вземеш
Баце горд ли си?..... :) Аз съм много, хахаха.

Ама и редактора не е случаен, сложил е интервал преди .com :D :D
Да, и той ще е агент.

Сега седа и го чета, бях обещал да си го купя ако ни изпескат, но не предполагах, че ще е топ заглавие. И какво общо има спама с продаването на FB групи. Яко някй има профила (създал го е) на Джесика Алба, да ми пише на лично. :)

"Нов феномен в онлайн бизнеса", хахах едва ли. Преди това се е тръгнало от продаването на профили във форуми. Личи си, че го е писал човек със слага ИТ култура.

Ама вижте какъв кофти народ - интересува се от това колко е кофти всичко, отколкото как да изкара пари. Заслужават да се продават като добитък. На всеки добитък му трябва пастир.

Еваларка на 24 Часа. Не съм предполагал, че ще направят такава реклама на форума. :)

П.П: Щях да плесна скриншотове, ама не знам колко е добре това - за авторско право говоря. :)
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Хухуху и все пак започват с мене. Ще си сложа статията в рамка ;)
 
От: Re: И от 24 часа явно четат форума :)

gangster е кръстник на статията защото е споменат с репликата че като добитък ги продавате :D
Хаха, станахме известни :D Може да взема един вестник ако намеря да се посмея малко.:)
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

blinky, как е трафика ? :)
Днес coolice може да ни изненада с такива новини. Като гледам статистиките, за сега нищо по-сериозно от нормалното. Поне от това долу, което гледам във футъра и регнати. Като се замисля то реално не е такава новина, дали Пенчо е собственик на групата в FB или Иван, то разлика не виждам. НЕ мисля, че и другите ще усетят. Това е при по-дълбоко замисляне. Все едно Кошарите да е на Коко Динев или на друг - все тая е, пак си има ядене, пиене и музика.

Статията е забвана, определено. За да подкрепим бг журналистиката, вземете по един вестник, може и вие да се видите там. :) Знае ли се.

@ chokoev, ти си им любимец бате. Аз вътрешно си знаех, че си добър търговец. :)
 
От: И от 24 часа явно четат форума :)

Честито на @chokoev за популярността. Ти си маркетинг идол на всички лели, четящи 24 часа :D

Ето какъв коментар постнах, леко гневен в статията им:

Вижте, уважаеми, Илияна Димитрова и Александър Томов. Знам, че редакторите ви натискат да търсите сензации. Поздравявам ви за избора, да поставите статията на първа страница, а не поставихте поредната катастрофа. Банално е да правите изкуствени сценарии, че дебели чичковци маркетолози правят профили на фини мадами, почти тинейджърки и спамят с виагра. Истината е маааааалко по - различна. Също е истина, че се правят фалшиви профили, а от тея 'продажби' правят по има няма 50 лв / месец. Това е присъщо за предприемчивите тинейджъри. Те поне изкарват пари и поставят фундамента за бъдещето си развитие в сферата на маркетинга, за разлика от друсащите малолетни наркоманчета на улицата.

Не си позволявайте да използвате фрази като 'изобретателни измамници' и да сложите под общ знаменател всички, които по някакъв начин правят пари като продават покани от профилите си. Да, не е морално да се правят профили на известни актьори и да се подканват хора да пращат SMS за несъществуваща кауза. Морално е да се създаде група със забавно име и да влязат 20 хиляди човека в нея. Не съм проверил дали се нарушава политиката на Facebook, ако се продават линкове и трафик от тези групи към външни сайтове, но със сигурност не е измама.


Поздрави.
 

Горе