Какви стоки биха се продавали добре?

Абе, като пишете на 32 шрифт цветен по-умни ли ставате, или е нещо за ковид превенция?

Значение - Абе; Аби
Означава „еба“, но на обратно, като невулгарен вариант на „еба“, „ебе“ и може да се използва само в словосъчетанията – „да те/го/ги абе“, т.е. „да те/го/ги еба“ или „абе го/ги". В определени изречения може да се използва и варианта „аби“ – Аби го! Може да се използва в случаи когато има цензура в писането на вулгаризми, и като изказ, но реално не казвате мръсна дума. В случая, „Абе“ кара отсрешната страна да прави асоциации и на подсъзнателно ниво да се досеща за думата(еба), без директно да я чува.

– Аре мръдни, да те абе!
– Абе… много си смотан, да те абе!

А: Тоя новия, скива ли го к'ъв охлюв е… едвам се движи! Кат' плужек е, да го е!
Б: Аби го! С него и без него, все тая!

А: Колко пъти да те питам!? Ще го направиш ли?
Б: Да бе!
А: „Да бе“, ама май искаш накрая някой да абе!?

Източник:

 
DataAddicted интегрира уикипедия във форума. ;)
Благодаря за похвалата, и високото ниво на оценка, което ми давате. Бих искал да добавя, че това е само началото. Приготвил изключително много интересни теми, качествено съдържание, и забавни игри. @Blinky ми спомена, че само аз съм имал истинско усещане за бизнес.
 
Много ми напомня на Данчо Полицая от фейсбук новата звезда на форума :)
И тук ще се намеси бизнес идеята. За да си добър в предприемачеството трябва да имаш чувство за хумор, иначе няма да се получи. Бизнес с нерви не се гради.
 
От моя 3-4 годишен опит с дропшипинга (Amazon -> Ebay) и хиляди продукти. Най-продаваните ми бяха:
1. Подложки за саксия (pot feet). Едни черни кръгли/квадратни, които се слагат под саксиите за подобрена циркулация на въздуха и да не оставят петна на мястото, на което са поставени.
2. Серум за растеж на мигли. Нещо като лак за нокти, но мажеш миглите си с него за да стават по-дълги и гъсти. Дамски продукт.
3. Готини цветни/шарени слушалки за деца, които са с лимитирано ниво на максималния звук за по-голяма безопасност. Тип on-ear/over-ear, не тапи.

Опитвал съм много и различни вариации на тези и други продукти, но най-купуваните винаги са били най-евтините.
 

Горе