Какво е Affiliate Marketing (Affiliate Programs) - Как се изкарват пари със сайт

НЕ, като наи прост пример мога да дам безплатните пощи които към всяко писмо отдолу добавят линк регисрираиси безплатна поща при нас. Така като някои които ползва услугите им като пише писмо до познати и прители ги рекламира :). Хотмеил е разчитала основно на това като е била стартирана преди много години от МС
 
ахаа, ясно. :lol:
Добре, а защо като е толкова удобно, всеки сайт си няма мейл клиент, та да си прави реклама чрез собствените потребители?
В смисъл, има ли някакъв негативен ефект в цялата работа?
 
Някои знае ли ако имам саит може ли да сложа две афилиеит програми и като влезеш примерно да избараш един или друг продукт и нещо такова
примерно саит доамтикраставица.ком и като влезеш да избираш едно от двете и да зареди цяла страница за даденият продукт(примерно готож темплеит качен на саита)
 
yMladenov каза:
Да, можеш цял е-магазин да си направиш. ;)

Успех и добре дошъл във форума!
Да, добре дошъл. Както каза yMladenov, може да го формираш като магазин, или ревю сайт. Сходни/еднаквои продукти с ревюта към тях - и следователно малко артикъли за да запознаеш тези, които са нови за този пазар, но искат нещо от него. Все пак им даваш няколко решения на проблемите им. :wink:
 
Мерси много когато стане ще чакам малко градивни критики за да се получи що годе с професионален вид :wink:
 
Blinky каза:
Иска се малко повече знание, но никой не се е родил научен, пък и ние сме тук за да помагаме с каквото можеме.
-----------------------------------------------------------------

Аз съм нов и сега чета повечето ви теми и постове ,нямам нито свой сайт и просто се чудя ,гледам и недоумявам какво точно и как да направя така ,че да препечеля нещо. :?
 
Здрасти, еми мисля си че доста инфо има, но нещо конкретно на теб да ти идва, ниша да си си харесал, сайт ли ще е, блог. Какво ти се промотира. А добиването на сайт не е трудно, докато маркетинга му ще ти отнеме повече сили.

Бих ти препоръчал до прочетеш някой друг пост и да попиташ пак, примерно за нещо по-конкретно. Но модела е харесваш си някоя ниша/пазар, правиш сайт с койта да задоволиш потребноста на тази ниша/пазар, след това харесваш маркетингова стратеги за достигане до този трафик и ако всичко е наред и добре спазено - идват действия. В повечето случай кеш, ако ти е комерсиален саита или с рекламки на Google и тн.

Успехи и до нови срещи. :wink:
 
Здравейте,
Аз съм нова тук..
Може ли да ми помогнете със съвет ? Искам и аз да опитам, да се пробвам, но за целта трябва да си направя сайт… Мисля да се занимавам с козметика и се питам каква програма ще е най-добре за направата на сайт на който да продавам такива продукти ? Имам блог, но нещо не ми върви с него..
 
Market Health - ex. JoeBucks имат не лоша избор от скин кеър продукти и дават висока 50%

иначе можеш да потърсиш и продукти на cj.com има всякакви но там са по ниски комисионните

Можеш да продаваш и с блог на блогър / блогспот (имат начален бонус за сеото) пишеш статии за продуктите и други статии с които да се ранкваш за описващи нишата и продукта киурди и ще стават продажби

попрочети първо по секциите какво може да се прави :)
 
Последно редактирано от модератор:
Здравей и добре дошла тук. Тук е фън ще видиш. :wink:
А какъв ти е трафика? Това също би ни помогнало да ти препоръчаме нещо по-конкретно. Но той coolice ти каза за продукта, който може да ти се селка през сайта, ако не се лъжа имаме човек продаващ такива продукти.

Успехи и приятен престой тук. :wink:
 
Здравейте,много приятно форумче сте си направили....евала. :wink:
Значи имам основни познания по Html,но искам по подробно да попитам:като си направя сайта къде да го hostna,как да приложа тези affs,и от какво зависи трафика на сайта ми? :wink:
И в кой случей е по-бързо и най-вече ефективно с готови сайтове или не?
 
Добре дошъл. Няма точно мерило с кое е по-добре, има хора правещи много продажби от сайтове, други от блогове. Като ти гледам познанията по HTML, може сайтовете написани по този начин да ти лепят повече. :wink:

Разгледай секциите, виж за ниши (ако почваш сега) и се ориентирай в маркетингова стратегия. Успехи . :wink:
 
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

Здравейте-имам сайт в пазарна ниша- Die Cast -някой може ли да ми даде съвет как да го комерсиализирам-с афилейтед в тази ниша или нещо друго.Оптимизацията ми не знам как е но сам се трудил около 6 месеца по него-много яко!Вече се изчерпах за момента-за това ми е и въпроса.Мерси момчета!
 
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

Хора я кажете афф програма, която плаща с чек... няма значение от нишата, важното е да е проверена (сигурна) и да предлага опцията чек
 
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

мерси... а леки насоки как се оперира с тоя сайт, щото ми е доста разбъркан :( аз даже "register" не намирам да го е..
 
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

Ето един сайт, от където също могат да се правят пари от цъкане по рекламки (Surf Ads). Когато отворите една реклама трябва да изчакате 30 секунди след което ви се плаща.И общо взето пак познатото - колкото повече хора привлечете (referrals) толкова по-добре за вас :) Можете също да си купите referrals ако не ви се занимава да каните приятели и т.н. , абе инфото си е в сайта.
ето чрез ref :

ето и без ref :
 
Последно редактирано от модератор:
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

поеследното сме го обсъждали от камената епоха, защо ли не се учудвамче ти е първи пост:eek:
 
Re: Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

Sorry :)
Все още не съм изчеля целия форум, все пак днес се регнах... :)
 

Горе