Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Какво е изтекло в нета? Те нали го качват сами във Voyo преди телевизионната премиера. Просто някой се е регистрирал там, свалил го е с един от безбройните плъгини за тая цел и го е прекачил някъде си. Така или иначе, който иска да го гледа може да си направи нова регистрация във Voyo и да използва безплатните дни да си го гледа. Не е нужно да изтича някъде нещо, което го има безплатно в оригиналния източник.
 
От: От: Re: От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

КРАХ ЗА "СТЪКЛЕН ДОМ", ФИНАЛЪТ ИЗТЕЧЕ В НЕТА :D:D
:p
http://www.blitz.bg/news/article/142111

Милиционера Гергов ще си изяде Ташаците :p

Последните новини са че Гръцките цигани от Антена щели да купуват Бунак Тв.

....а и Светлана Василева бивша асистентка по руска филология в Пловдивския университет изгонена поради неграмотност от Огнян Сапарев, която сега е шефка на НОВА щяла да си прибира рожбата-Учиндолския Славянски Дегенерат при нея в Новия Руски Кенеф:-o
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Всички сезони на Стъклен дом, включително и последната серия са качени в Замундата.

Напишете в търсачката "Стъклен дом (2010-2012)", без кавички

Какво интересни коментари има само, не е истина.

На милиционера Гергов не му остава нищо друго освен да закрие кенефа на ДС - Би Ти Ви или да го продаде за жълти стотинки на Етиопците

................

- londongunner (Супер потребител)

Свалени 38,2GB качени 160GB

Асене ,къде си:p
 
Някои коментари къртят направо:

Първия сезон беше най-интересен, направо като американски. донякъде и втори. След това доста го разводниха и като качество доста заприлича на дейтайм телевизия.

Внимавайте с тегленето и пазете хладилника. :cool:

браво разсипахте ги бтв хахахахахахахахахахаха !!!!!!

Всеки торент над 20 гб е златен :)) не е нищо към БТВ :smile:

Велика българска простотия, като и тоя сериал 3700 часа в разлика и другите "комедийни" шитни с които ни заливат. Под прикритие остава според мен за момента единствения стойностен сериал в България.

Тоест от няколко популярни американски продукции взето това-онова (да не изпаздам в подробности, че ще излеле спойлер) и нахвърляно точно като за последно - нищо оригинално като сюжетна развръзка, за съжаление - иначе, признавам, беше добре заснето, това винаги е било плюс за тази продукция, но просто добрите им идеи се изчерпаха в първите два сезона...

Свалени до сега 25гб. , качени до сега 80гб.
Просто перфектно. :crazy2: :lol: :blink: :devil:

Разбира се има и много положителни коментари, но тези ми хареса повече и за това ги шервам тук. Като цяло, феновете на този сериал вече няма смисъл да си плащат. А не знам как Заминдата са го оставили там. :) Все пак нали са във война, това си е един вид реклама на сериала. Защото, който платил, платил. Какво го пускат накрая. ;)
 
От: Re: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Някои коментари къртят направо:

Разбира се има и много положителни коментари, но тези ми хареса повече и за това ги шервам тук. Като цяло, феновете на този сериал вече няма смисъл да си плащат. А не знам как Заминдата са го оставили там. :) Все пак нали са във война, това си е един вид реклама на сериала. Защото, който платил, платил. Какво го пускат накрая. ;)

Трябвало е да се качи и в препоръчани. :-D
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Това Войо няма да прокопса, колкото и да го лансират, а тези кампании нещо ми се виждат твърде пропагандни. БТВ нещо се опитват да стъпят в българското интернет пространство, но е ясно, че там не им е силата. Нека си правят "обективната" журналистика и си излъчват турските сериалчета, но да не се правят на много загрижени за българското изкуство. Все пак не трябва да забравяме как се подиграха с актьорите от Господари на ефира и Пълна лудница. Ясно е, че играт един път с белите, а друг с черните фигури и го маскират със смешен популизъм. Иначе актьорите не ги виня. Те просто искат да правят това, което умеят и си вадят хляба по този начин.
 
Да, няма да прокопса. И не защото тук хората нямат 8 лева да отделят на месец, напротив - имат. А защото го направиха като истински аматьори и доста гнусно. Нещо което може да откаже и най-големия им фен. Успоредно с пускането на тази, според мен, тъпня, те започнаха да пускат кампании против пиратството, да заплашват потребители, да говорят за затваряне на акаунти, гонене на потребители, които може и като техни привърженици да са им промотирали нещата. Абе оляха се. И то стабилно. Не се прави така ламерско и глупаво. Можеше да го обиграят много по-добре, но за това се иска мозък. Колко по лесно щеше да е да направят нещо като кампания във всичките си ресурси и качени неща из мрежата, като "Повече можете да видите на Voyo" или "Ако ви харесват нашите неща, подкрепете ни във Voyо" или "Благодарим ви, че сте част от нас, за това създадохме Voyo, защото ни е грижа да получавате най-доброто." Нещо, което да накара потребителя да се трогне и да предизвика положителни емоции в него. Това тяхното може да влезе в учебниците по маркетинг, как реално не се прави. Нещо като epic fail графа.

Сега върви, че са на 12 години и били повече от телевизия. Да повече са, тук спор няма. :D

Аз ги видя актьорите, не защото имат позиция, а защото не са наясно как тази игра се играе. Да не мислят, че Еминем няма проблеми с пиратите. Той има повече отколкото те ще имат за няколко живота напред и какво от това, не е като да не е успял. И да не ми реват, че бил на голям пазар там, защото и Инна (румънката) е на малък и преди месец гледах плата, на който пишеш, че ще пее в Лас Вегас на голяма събитие.

[video=youtube;qdtikB3EwZE]http://www.youtube.com/watch?v=qdtikB3EwZE&feature=related[/video]

Кой от нашите ходи да пее на голямо събитие в Лас Вегас от тукашните таланти? Май никой, а? А да, фолкпевиците. Да, ама те не реват, че са ограбени, нали? И как да реват, като един концерт там може да и направи такива пари, да не говорим колко може да вземат и от реклама. Така, че да ме прощават и в частност Блатечки, но последния бг филм, на който отидох - Корпус за бързо реагиране, не останах много впечатлен. Ще ме прощава и режисьора, но ако това е нещо, за което ще реват, че торентите ги ограбват, е хубаво да погледне и от друга гледна точка. Ако не го направи, да си намери нещо друго, примерно да кара трамвай или да одобрява кредити. Не знам, все нещо ще има за правене, пък и има и програми за преквалифициране. :)

Нека го вадят хляба така, няма против. Аз за това и си купувам билети за кино, театър и т.н. и последно време даже не съм свалял нищо от торентите. Най-малкото, защото ми се ходи на филма с приятели, с пуканки и условия, които дома не предлага. За жалост на бг скоро не съм ходил. Може и да има причина. Пък и щом на кино не съм решил да го гледам, малък е шанса да се заинтересовам да го търся из нета. И се дразня най-вече, че те и тази много велика медия мислят на дребно, както го правят повечето посредствени бизнеси. Умните стратези го правят така, че да извлекат ползи от всяка ситуация, като в повечето случаи, ако не могат да се борят с него, то те го обръщат на своя страна да работи за тях. Тук тази мисъл нещо се губи. И за това не виждам да пожънат голям успех. Кво да се прави, сигурно толкова са и експерти там. Хванати от кол и въже.

Казвам всичко това, защото причисляват всеки, който използва нета за пирати и даунлодъри. Така е, защото голям част са, но какво им пука.
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Според мен могат да пробият с добро качество на филмити и по-нови предложения. Така като гледам какви филми са пуснали и направо ми се плаче...

ПС: Освен това е добре да си оправят търсачката, защото нищо не намира :) LOL
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Мисля, че Блатечки ще преяде.

Виж какво, когато работиш за някого понякога трябва да вършиш неща, с които не си съгласен и не харесваш. Все пак БТВ показаха какво правят с тези, които не им вървят по свирката. Имай в предвид едно, артисти имаше даже и когато нямаше нито телевизии, нито кино, нито театър...
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Нека да цитирам от една статия от линковете по-горе относно стъклен дом:

"Непримирими врагове на АКТА качиха финалния епизод на сериала “Стъклен дом” в един от сайтовете за видеообмен. Така те провалиха плановете на bTV да вдигне рейтинга си в понеделник, за когато бе планувано излъчването на широко рекламираната последната серия"

1. БТВ сами са пуснали счупения дом в интернет
2. БТВ са наясно с рисковете от това.
3. Ако БТВ са искали рейтинг нямаше да го пуснат в нета.

Явно някой иска да съжаляваме БТВ и да се борим ЗА правда и правосъдие в полза на БТВ?
Много съм против БТВ от много гледни точки включително и тази:
http://nookofselene.wordpress.com/2012/06/11/copyright-as-censorship/
Става въпрос за този клип http://vbox7.com/play:30b439ef42
За това ще се въздържа от допълнителен коментар за останалите и услуги и пропаганди.
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Евтаназия за БТВ ! Чувствам се много по - добре откакто я забраних на телевизора си. Няма ги депресиращите, негативни сутрешни блокове и новини, няма ги про-мангалските репортажи, няма такива парцали като мангалюба и ония кроманьонец юксел. Направо е супер !
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Кой ти гледа вече BTV....
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Откакто спрях да гледам БТВ, вече оринирам по-добре. :D :D :D
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Имаше някои интересни неща, заради които можех да реша да гледам тази телевизия, но такива вече не останаха. Като прибавим и разглеждането на нещата от "всички гледни точки" просто мога да прескоча. Има по-забавни неща из нета от това да слушам поръчкови или заплашителни/стресиращи материали или бозави неща от преди 5-10 години.
 
От: Re: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

Ето още нещо интересно:

Виж файлът 4155

Бозата на БГ киноиндустрията. :) Но с ръка на сърцето ще си кажа, че има качествени филми последните години, няма какво да си говорим. ;)

Направо ме разби с тва човече :lol::lol: Та по темата, според мен тва е пълна простотия. Но то от BTW кво друго да се очаква. Просто нямам думи...
 
От: Какво мислите за кампанията/сайта на БТВ Fearplay и voyo ?

В момента толкова ги плюят из социалките и бг нета, че са пуснали PR реклама как били идея и послание и не знам си каква глупост. Чак да ти се додрайфа. :)
 

Горе