Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Нали сте ме включили и мен?
Как няма да те включим. Даже брой се. Всеки е добре дошъл, занете го. А отделно, ще съм спер благодарен на всеки за участието му. ;)

@2fast4you, тук определено и аз ще взема силно участие - послание, начално встъпване и слогани. Доста хора са успели тук да намерят своето светло бъдеще. Така де, в интернет маркетинга. Сигурен съм, че някои ще споделят това с останалите. Даже вече един участник в темата ще даде за кампанията. ;)

@Linetta, ще хелпнем за това. Реално ще е хубаво и дизайнерите да се включат, за да следваме еднаква визия и концепция. Мисля, че не е нужно да изглежда строго корпоративно, колкото информативно със свежи моменти и забавни графики, както е за сега. Все пак аудиторията ни се свежда до хора, които ще искат да се научат. А както по-добро от ненатрапчиво, свежо и неангажиращо видео, обясняващо какво реално могат да очакват при нас. Колко много специалиста имат насреща си и как прекараното време в четене и практикуване тук, ще им даде желания резултат. ;)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Teo, напълно свободен си да подкрепиш инициативата с някой лев. Най-добре ще бъде, ако си намериш някой чирак, на който да помогнеш финансово и заедно да развиете проектче, което след това да бъде описано във форума.

Стойнев, това звучи добре.

Джижа, радвам се че изявяваш желание. Със сигурност си в екипа :)

ако идеята се развие в тази насока осигурявам домейн и хост

идеята на bodyrock89 за организиране на фриленсър каталог ми харесва много и смятам че ако се направи може да доведе до много добри резултати. влизаш в предприемач и веднага виждаш как можеш и ти да разботиш като фриленсър...
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Да, дизайнерите да дават идеи и материал. Графики мога да "нарисувам" всякакви, но пък малко трудно "пиша" на кирилица, но варианти има.
:)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Според мен да се направи отделен сайт, чиято цел е да се покаже от какво МОЖЕ и от какво НЕ МОЖЕ да се печелят пари в интернет, как хората да се пазят от измами и т.н. И когато се стигне за въпроса КАК? -----> Да се посочи Предприемач като източник на информация.

С какво мога да помогна аз?

С домейн и хостинг
Със сайт (на уордпрес или друга цмс) - не мога да програмирам (засега) - но ако някой иска да прави custom... :)

Това е за блог, примерно на тази тематика.

Това със сайта мога да го напиша
Статии
Реклама - статии с линкове за някои мои сайтове и банер реклама
Партньорство за някои от сайтовете ми за услуги.

Та, ако проявявате интерес, пишете ми на ЛС. :)

И аз искам да съм в Дъ гейм. :|
 
От: От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Давайте идеи как да го донагласям... или изобщо да го почна на нова с друга концепция :rolleyes:

[video=vimeo;67872528]https://vimeo.com/67872528[/video]

Това не е никак лошо. След малко време ще имаме послания и коцепция за визия. Вече един дизайнер се е заел. Можем да мислим слогани и други послания.

Фифи, идеята за нов сайт малко ще обърка хората. Мисля, че една секция или подфорум тук ще ги насочи достъчно добре. Определено ще е нужно да има това, което разписа като Got To Know. Даже в един поста. Имаше една тема даже, в която имаше адски много понятия и техните дефиниции. Това ще се изрови също, за да се линкне към нея, защото беше много подробна си спомням и доста неща бяха вписани. ;) Така като гледам, много ще сме в дъ гейм. Очакваме и други да се включат. Определено ще има смисъл - колкото повече, толкова повече, нали?
 
От: Re: От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

редрум и блинки да ме коригират ако съм разбрал грешно :)

Общо-взето е това е концепцията. Кампанията може да е следното "животно":

Един лендинг пейдж (може и пост), на който реално ще е поставена статията, описваща кампанията с видео, дизайнески графики и препратки към съответните секции, в които може да се започне още от днес с четене и практика. Естествено, ще се вмъкне линка към новата секция, в които всеки може да даде няколко добри съвета, както и да разкаже как е достигнал до нивото си. Сега остава да се направи всичко това и да се придвижи и към план, който да се изпълни. Това, горе написаното от мен, подлежи на коментари, както и ще се радвам за препоръки и още допълнителни идеи от ваша страна.

Важно е да се направи така, че да има максимален ефект. Всякакви глупости, че ще станат милионери за една нощ, това само по шарлатанските сайтове може да се види. ;)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Ако има с какво да помогна не се срамувайте да ме потърсите
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Гледайте днеска на какво попаднах: http://backlinko.com/link-building

Много отдавна си мисля и аз да направя нещо подобно за собствено ползване, ето че някой вече е свършил половината ми работа за Link Building. :) Та мисълта ми беше да се направи нещо подобно. HTML книга и за всеки раздел да има изведено най-важното в няколко абзаца + линк към линкове от теми, които задълбават в конкретния въпрос.
Това може би ще се превърне в един огромен и адски полезен онлайн, free guide за е-предприемачи. ;-)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Страшно много ми се иска и аз да бъда полезен по някакъв начин за идеята. Въпросът е че що се отнася до интернет маркетинг може да се каже че почти всичко съм го научил от Вас... Няколко души от редовните тук са наясно с какво се занимавам и как точно се справям. Ако прецените че мога да бъда полезен по някакъв начин... потърсете ме.
Това което се сещам сега е да дам пример за човек като мен който е куц с програмиране и никакъв шанс да си направи сам сайт. Но въпреки това с идеи и ограничен бюджет се боря при това единствено на българският пазар, който повечето от Вас отричат. И смея да кажа че имам задоволителни успехи. По мое мнение БГ интернет потребителят е гладен за качество и удобство :)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Ако мога да помогна с нещо, включвайте ме и мен! :)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Бройте ме и мен,

Дори съм се нагърбил и аз с тежката задача на популяризирането на хора, които имат доста фрее тайм или текущо без работа - рейнджа е от 20 до 50 г и доста трудно се получават нещата.
Писал съм няколко бизнесплан за налагане на продуктите на офлайн бизнеси в нета - едвам едвам отстъпват и фирмите и моите познати, се чуди човек.

Така че и аз съм с вас - особено по финансови, икономически, инвестиционни и бизнес естества
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Май най-добрия вариянт би бил wiki. Организира се добре по теми. Позволява ъпдейти, дискусии и е тачена форма на споделяне на информация и от гугъл, и от потребителите.
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

ПОДКРЕПЯМ на 100%
браво
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Всяка колежка е добре дошла за вдъхновение да видим какви хубави банерчета ще станат хаха :beer:
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

занимавам се с уеб разработки, за идеи не съм много идейна, но ако мога с нещо да помогна свиркайте :)
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

Бих правил видео и др. уроци с удоволстие, а и всякаква друга помощ
Вътре в джаза ли съм? :D
Няма да е лошо да си организираме meetup група в meetup.com и да си правим месечни събирания където да обсъждаме идей, да обменяме опит и т.н.
Абе имам чувството че ме бива за евент мениджър -_-

Предприемач фест 2013 - Има и други начини, ние сме тук за да ти помогнем - Успей с нас!
 
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие

и какво правим
Като за начало може да спреш да спамиш и да наблегнеш върху правописа. Инициативата е за членове на форума (т.е. хора, които изкарват пари), най-вече.
 

Горе