Колко печелят VBOX7?

Колко печелят VBOX7?


  • Общо гласове
    155
Re: От: Колко печелят VBOX7?

:)


@Coolice - ако имаше миноритари във VBOX7 бих се съгласил. Но няма :). В компанията майка има миноритари, но те са мениджърите на дружеството и на тях им плащат част от заплатата с акции. Ти ако управляваш дружество от чиято печалба ще зависи колко ще вземеш, ще позволиш ли да го източват? :)
Специално в НетИнфо това е много трудно постижимо честно казано, защото тяхната схема на работа е една от най-успешните по света (принципно).

да може и да си прав братле но ми хрумна и друг начи да се извърти:) фонда майка трябва да покаже печалба от инвестицията в българия пред тамушните акционери :) и са използвали тази врътка в тези кризисни години да покажат 4 пъти по висока печалба от колкото всъшности имат

а и доколкот погледнах има миноритари не съм запознат обаче за да коментирам




Sanoma Magazines International ще се сдобие с 68% от Нет Инфо.БГ
…според споразумението с останалите инвеститори в "Нет Инфо.БГ", SMI ще изкупи техните дялове в компанията, които възлизат на близо 17%, до 2011 г. Сделката следва да бъде одобрена от Комисията за защита на конкуренцията.
 
От: Колко печелят VBOX7?

То проблема е, че Санома не е фонд :)
Другото е, че още от едно време бе направено НетИнфо така, че мениджърите да имат стимул дружеството да е на печалба, като им раздаваха акции, това е така и до днес. Казано направо да се поддържа абв, вбокс хич не е малък разход...
 
От: Колко печелят VBOX7?

ivo.apostolov
Тук малко ще поспоря с теб, Наистина има неща от които не можеда се избяга когато си голям. Но да ми разправят че плащат луди пари за хостинг не е така. сърварите на нет инфо където са разположени всичките им саитовеса в деита центара на нетера. Нетера е доста голям доставчик. вторто нещо което искам да отбележа че vboks7 ползва предимно български трафик от чужбина е почти несе отваря. Незнам до колко си в час но международния трафик е адски скъп, но за сметка на това българския е страшно евтин. Наскоро имаше сатия че търсят работник и ставаше върпос за 20 GBтрафик.Това нещо по сегашни пазарни цени е капка в морето при техните приходи говоря сериозно. Заплатите им са доста завишени, вярно е по някога има хора които трябвада се задържат в една фирама и фирмата им предлага доброзаплащане да ги запази. Разходи за телефони извиняваи ама тия маи повече говорят отколкото да работят мисля че бюха към 50 к на гоидина. За хоста не плащат за хост имат техни сървари на които се надчислява амортизация ти това го знаеш много по добре от мен. говоря за счетоводствот, и други неща.
 
От: Колко печелят VBOX7?

За 2009 имат 6 173 694 879 импресии. По 0.5 лв да печелят на хиляда... колко прави. Това 0.5 даже е малко при положение, че правят и кампании и други врътки.
 
Re: От: Колко печелят VBOX7?

както казах всичко това е съмнително ще си близо миля на загуба обаче не оптимизираш персонала. Един човек на година с осигуровките им излиза 50к малко да оптимизират и нещата ще са на нула. Факта че не го правят е показателен за мене


няма смисъл да се правии за данъци особено от инвестиционен фонд просто са прекалено ниски данъците тук / за парите които си говорим да платят като данъци стуват колкот 4 билета за вишия менижмът в пъва класа да видят какво всъшност са си купили в нашта държавица и колкото акциите на някои дребен акционер които би се пдоплашил ако ги разбере/ за да се правят врътки да платят там вместо тук по скоро е за да си напудрят отчета покажат 4 пъти по висока възращемост на инвестицията отколкот е всъшност ....

едит сега видях че не са фонд но ако бяха това е идеалният начин за точене :)

ама знам ли може и да не съм прав и да са си на загуба натурално :) въпросът е да се проследят по някакъв начин какви са външните услуги точно тогава със сигурбост ще се зне
 
Re: От: Колко печелят VBOX7?

За 2009 имат 6 173 694 879 импресии. По 0.5 лв да печелят на хиляда... колко прави. Това 0.5 даже е малко при положение, че правят и кампании и други врътки.

да да ама си въртят и собствената мрежа аз много често засичма теклама на свежо в абв например :) да не кажа че даже всяка трета реклама ми струва ткава

а и тук пазара е такъв че не е важно да ги имаш импресиите а да ги продадеш

и освен това телевизите например много плюят по интернет да не им изядът пазара на рекламодатели :)
 
От: Колко печелят VBOX7?

Според мен приходите са занижени и разходите са увеличени - въпроса е защо са напомпали чак толкова загубата, ако им беше да не платят данъци щяха както каза и ти да покажат и малко печалба та да не бият на очи. Вероятно кучето е зарито другаде а именно вероятно там където е регистрирана майката данъците са по високи и не може да се правят фатки като тук и в крайна сметка вероятно загубите тук им се отразяват на данъците там. Или пък с външните разходи тук докарват печалба там поради някъкви си техни причини
 
От: Колко печелят VBOX7?

Да, и като минат през някой посредник - т.нар. рекламни агенции (като си сложат безмислени комисиони) и то после да се чудеш пък как са на печалба от нет инфо. Естествено става дума за недоговорени условия, примерно "аз давам това, и взимам това...". НО пазара на реклама също попрецаква цялата идея на бизнес модела. Като цяло обаче не мисля, че големите медии са толкова добре от към гъвкавост. Като потеглят надолу (първо тримесечие / шестмесечие), малко трудно се обръщат нещата. Изисква се доста решения и т.н. А това с персонала...аз си го обяснявам с това, че може да са получили някакви преференции от държавата да не намалят работните места. Ако има такива врътки де. А ако няма, закъсали са го яко. :)

Телевизията е другата безмислена цифромания, която нон стоп се набива в главите на рекламодателите, че е ефективна. И то по от интернет.

Опредлено не мисля, че са на голама печалба тия от Вбокса, даже мисля, че той от причините да не са на голяма печалба. Имат си и те персонал, и като гледам колко жалко въртят този Адсенс, направо ми се реве. И на последък гледам, че брандират категории, клипове и т.н. Пожелавам им някой ден да са на голям плюс.
 
От: Колко печелят VBOX7?

Постоянно се говори, че сайта щял да порастне. То какво повече да расте бе майна? Те в момента са най-посещавания бг сайт. Ако сега не правят ++ , КогА?
 
От: Колко печелят VBOX7?

Постоянно се говори, че сайта щял да порастне. То какво повече да расте бе майна? Те в момента са най-посещавания бг сайт. Ако сега не правят ++ , КогА?

Ето още едно потвърждение на това което ви казвам че има нещо гнило в Дания
 
От: Колко печелят VBOX7?

До колкото знам тези сайтове дето хостват клипове са на загуба, в това число и YouTube. Гугъл държат YouTube само заради престижа и това че сайта е голяма медийна сила. В днешно време ако искаш да си силен , трябва да си имаш собствена медия при това да е популярна.
Та и според мен vbox7 дори да не е на загуба, определено не е и на голяма печалба.
 
От: Колко печелят VBOX7?

Защо автора на темата се бърка там дето се изхвърлят ( говната)(кенефа)?
Спомням си един филм:Редник захарно петле :)
Защо, Българина все се рови кой колко печели?
Вие нямате ли идея ?Направете я :)
Утре я кажете ...

Поздрави
 
От: Колко печелят VBOX7?

Една вероятна причина е, че може би иска да знае дали има хляб в нишата с видеоклиповете. Отново опити да се приписват черти на българина, които изобщо не са характерни за него. По целия свят се интересуват от печалбите на големите компании и постоянно излизат детайлни новини за финансовото им състояние. Публикуват се и заплатите на шефовете им. Не съм чул някой, някъде да е публикувал колко получава ръководството на някой голям български сайт. Айде ние да не сме най-любопитната нация на света.
Вбокс да нямат застраховка срещу любопитство или нещо от тоя сорт? Като са станали големи ще си плащат цената да са все в устата на останалите. Ако не са искали въпроси, предположения и ровичкане да си бяха ограничили сайта до 1000 уникални дневно и на никого нямаше да му пука колко печелят.
 
От: Колко печелят VBOX7?

там където има видео и музика,винаги има...това е ясно преди аз да открия топлата вода ...
Ами като иска да разбере сигурен съм че има начин как.Да отиде да провери.Тук какъв отговор очакваш...
Опс:Платил съм си данаците!!!
 
Последно редактирано:
От: Колко печелят VBOX7?

Toй авторът отговора си го знае.. и не мисля, че тук проучва нещо друго освен личното усещане за подобен род бизнес на потребителите пишещи тук.
 
От: Колко печелят VBOX7?

Какво значи, че вбокс са на загуба ? Та те не сменят оборудване всяка седмица, пари за реклама също не дават и при положение, че сайта им е посещаван от общо взето цяла България могат да си позволят да "изнудват" големите интернет доставчици за осигуряване на по-добър достъп до сайта им. То това със загубите описани в статията ми прилича малко на .... дай да се пишем на загуба, че данъци не ни се плащат. Може да Ви се стори че елементарно мисля, но пък и този сайт ако е на загуба то ние с по-малките сайтчета кога ще изкараме ?
 
От: Колко печелят VBOX7?

Четеш между редовете. Помислил ли си колко техника захранва този сайт, ами интернет канала му?
 

Горе