D
Deleted member 1942
Guest
-
Последно редактирано от модератор:
А скоро виждал ли си го, защото аз бих прекъснал соц. живот, ако имам такива условия. Базикам се, но все пак звучи доста добре и зарибяващо. Виждал съм много хора от нашия кръг да работят с лаптоп в леглото. Ако си причинят гореспоменатото, ще са може би идея по-добре.
Обаче е факт, че все още не съм виждал офис обзаведен само и единствено с лаптопи. Всеки, ама без изключение, офис има предимно настолни компютри. Но го разбирам - може с по-малко пари да достигнеш много повече капацитет. И както се вика е идея по-сериозен, макар, че на мен не ми се вижда по-сериозен.
Не знам, но това за мен е предимство №1 на настолните компютри. Ако лаптопът има такива параметрки, то обикновенно е на много голяма цена. Геймърските лаптопи са на още не много приемливи цени. Видях преди много време, май 2 години, лаптоп с двоядрено дъно, водно охлаждане, 18 инча, абе мега геймърски на Sony, но беше за 4К лева. И умря всичко детско в мен. Но още ми е ума.Ще изчакам или да падне или да събера мселост да си го взема.
За предпечат ползвам лаптоп MSI /най-доброто от марката/, и не ми създава проблеми, въпреки, че съм на ясно какво трябва да притежавам за целта. Каквото ти е кеф в крайна сметка...
Компютъра се ползва за игри е зависи от неговата памет и от видео картата. Лаптопа главно е за работа и за филми. Аз лично предпочитам лаптоп![]()
@ScamBux - върни си думите назад![]()
Ползвай веднъж MacBook Pro (15" са идеалния вариант). С IPS матрица, хубави цветове, нищо не ти пречи да си го закачиш към външен монитор. Разполага с две видеокарти (зависи дали искаш да пестиш батерия или ти е нужна по-висока видео производителност). За качеството на изработка на тези машини мисля, че няма нужда да коментирам.
Като втора ОС можеш да му сложиш Windows, Linux дистро...каквото пожелаеш. Има страхотно приложение за виртуализация, чрез което можеш да си пускаш Windows-ки приложения и игри успоредно с тези на Mac ОS X директно в мак среда, като се възползваш от DX ускорения и пр (с една дума - можеш да си играеш каквито игри поискаш, без рестарти и глупости).![]()