biaaro
Well-Known Member
Наскоро завъртях една година, откакто се занимавам с онлайн продажби по-усилено и ми е интересно, през кои месеци ви е най-силно и през кои най-слабо. Ясно е че има сезоност при някои колеги, но все пак може да се придобие някаква представа.
Пускам анкетата, защото искам да разбера до колко влияе периода от годината на продажбите. Примерно този месец, предния и летните месеци би трябвало да е супер слабо, а при мен не беше точно така, напротив. От няколко други места обаче чувам, че след нова година продажбите им спрели, а август направо излизали отпуска.... Та такива работи, вярвам че подобна информация би била полезна на всеки да се ориентира къде е спрямо останалите.
Анкетата е анонимна и никой не е длъжен да си издава схемата, просто гласувайте
Ако някой има желание може да уточнява от къде си докарва трафика, аз примерно, не разчитам на натурален трафик. Всичко ми е докарано от всевъзможни канали, не че не идва и от гугъл, но не разчитам на него и да спре напълно не ме бърка. Нямам и страници във фейсбук, така че и на безплатен трафик от там също не разчитам.
Хубаво е в анкетата да гласуват само хора, които продават реално неща, без значение дали ще е през продавалника, собствен онлайн магазин или нещо друго.
Забравих да уточня, че става въпрос само за българския пазар!
Пускам анкетата, защото искам да разбера до колко влияе периода от годината на продажбите. Примерно този месец, предния и летните месеци би трябвало да е супер слабо, а при мен не беше точно така, напротив. От няколко други места обаче чувам, че след нова година продажбите им спрели, а август направо излизали отпуска.... Та такива работи, вярвам че подобна информация би била полезна на всеки да се ориентира къде е спрямо останалите.
Анкетата е анонимна и никой не е длъжен да си издава схемата, просто гласувайте

Хубаво е в анкетата да гласуват само хора, които продават реално неща, без значение дали ще е през продавалника, собствен онлайн магазин или нещо друго.
Забравих да уточня, че става въпрос само за българския пазар!
Последно редактирано: