Нова война?

От: Нова война?

Не знам каква война си мислите, че ще има, но война с милионните армии, градове в руини, десенти тип "Нормандия" и други подобни няма да има. Най-много някой по на изток да упере пешкира и това ще е. Как виждате Китай да се скара със САЩ и Европа и да се обрече на гладна смърт? За къде ще изнася боклуци после? Сигурно за Русия и Индия... Таман видяха пари последните години и да оставят Иран да им развали работата.... няма да стане. Даже си мисля, че самите руснаци и китайци ще "помолят" еверите си да си стоят на газягите, че да не ги остаят на кучетата.
 
От: Нова война?

Иран решили продава в друга валута петрола си освен долара, конфликта е в кърпа вързан - само дето Иран е държава заразлика от подобята на държава - Афаганистан и Ирак.

Сега какво се случва в Сирия - ето ви я войната дисбаланс провокиран от УСА и еврейите - като дестаблизираш района, цялата арабска лига е про американска - Иран остава един от малцина, днес четох че УСА ще продад на саудиците 70 изтребителя. Война няма да има докато залива не се напълни с най-малко 2 самолетоносача, но просто от това което чета така ще го отнесат УСА, Израел и ко. че чак лошо ми става - яко са се въоръжили с руско конвенцинално и неконвенционално оръци само една ключова дума C-300, а и след Косово се показа колко са им надеждни стелчетата хахах.

Ако правим справка в историята, след големи икономически рецесии винаги следват тежки военни действия. Иран няма да е първия който ще обяви война, но така или иначе промитите мозъци отвъд океана вече не си правят и труда да е достоверно - след като си гръмнаха кулите, преди поне с малко финес са го правили - през 1вата свет са си потопили луситания, през 2рата само не им се молили японците да ги нападнат, през корейската и виетнамската некви малки крайцери са си гръмнали, ама вече това време с достоверността е отминало. Едно е сигурно наблюдавайте банките - те ще са индикатора, Хамериканските банки и през двете световни войни са финансирали и двете странни
 
От: Нова война?

а и след Косово се показа колко са им надеждни стелчетата хахах.
Ти наясно ли си, че СТЕЛТ преди да падне е имал над 1000 успешни ( излитания и военни мисии) и НИКОЙ НЕ Е ИМАЛ ПРЕДСТАВА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА такова подобие на самолет? Стелт е правил супер много излитания в ЗАЛИВА преди това. Нали помниш, тогава сърбите поканиха всички европейски телевизии да снимат самолета ;Д , да ги изгаврят, но това няма никакво значение.

И какво му не харесваш на стелта или просто си говориш? Сега си представи колко още такива "нещица" имат за пустинните червеи, и се замисли с колко ПЪТИ повече хамерика дава за военни разработки и нови неща и колко пари дава путкин и грозните му оръжия и боклуци, които вече за нищо не стават, говорите глупости и продължавате с руската пропаганда, как руснаците имат кой знае каква сила, кой знае какви оръжия, знам че родителите са ви учили на тия работи, но отворете очи и погледнете реално на нещата, америка е НЕУЯЗВИМА на собствена територия, шанса е НУЛЕВ нещо да удари на тяхна територия, само 1 единствен път това се е случвало ( пърл харбър ) и атентатите от 11-ти септември, но тях не ги броим, защото не е било военно време, а става въпрос за пустинни червеи терористи.
800px-F-117_Nighthawk_%282151273023%29.jpg

Красота
 
Последно редактирано:
От: Нова война?

Alan - бате, те ако бяха толкова добри стелтовете им, тогава най-новия "писък" в стелт технологиите на САЩ - RQ-170 Sentinel - нямаше да бъде засечен и свален от муджахидините от Техеран.
btw - скивайте тези 2 снимки - единият е нацистки стелт от 1944 година, произведени са били само 3 броя, другият е най-иновативният в семейството от стелтове на Локхийд-Мартин - RQ-170 Sentinel. Открийте разликите в дизайна на фюзелажа:
Американският:
RQ-170_Sentinel_impression_3-view.png

И нацисткият:
4trlvo.jpg

А руснаците като технологии няма да ги коментирам колко са зле... малко като москвичите - след като си го купиш, трябва да си го поправиш :D Техния най-нов стелт пък не могъл да излети на премиерата си пред масова публика поради технически причини

Стелт-а като технология е интересно нещо, друг е въпроса колко добре се конструира.

А по темата - бурето с барут е доста препълнено, и търпението на хората започва да се изчерпва навсякъде по света, заради корумпираните политици и тяхната политика спрямо кризата. Само трябва някой да излае по-силно и ще стане белята - я Иран, я Северна Корея... Интересно ми е обаче какво ще изкарат китайците, които подкрепят и двата режима.
 
От: Нова война?

Алан приятелю знаеш, че няма какво ми влият, фактите са си просто факти - руснака освен водка, разбира много от оръжие.

Това че УСА е неуязвиваме е една от големите обществени тайни, още в Студената война се е знаело като се пуснат ръкетите къде да паднат е едно от тези места е Йелоулстон там е едно от местаста с най-тънка дебилина на литосферата гръмне ли там затрива всичко, такъв вулкан ще изригне че Кракатао ще е като смях на бебенце, другите са насочени срещу Сан Андреас прелоама - НОРД–а дето ги пази е смешна работа. Само едно голямо его го раздват хамериканците. Второ това че всички сме гледали, за хамерикански оръжия и ги мислим за много напред не означава нищо. Само вметам че Китайците се въоръжиха с руско не американско оръжие, а само ти споменавам Ракетите Ярс на техните им руски статегически войски - ракета носи 3-4 ядрени зардя средно от 150 до 300 килотона, растояние 11 000 км, спекулира се че дивизион има по няколко - това са само едни от официалните им данни, да не говорим за Самолетите им подвиници и т.н. Колкото и да е само заради оръжието ги признавам - а за косово бяха ми казали, как го свалили, ми стелта като минавал е минал през няква ГСМ клетка и както е уж невидим оставял една аура и прас долу Nighthawka пада от ракета Нева, не знам имаш ли спомени но веднага си прибраха Б2-тата, щото се подрискаха адмирала им, така че да Американците са велика сила .... хахах нали знаете 50% от всички технологически УС фирми, създателите им не са били американски граждани, та сори за офтопика, просто не се знае какво се крие отвъд Урал-а, само гадая, а Иранските лидери имат акъл и кинти в главата си да сметнат нещата, Алане изкарай едни снимки преди Ирано-Ираксата война и виж какво е било там преди Хамериканеца пак да им направи дисбалнса.... Просто сериозно бере някъде конфликт, само се моля да е далече от нас
 
От: Нова война?

Абе кво ми говорите глупости ще хвана да се ядосам най-накрая, аз си говоря, тука радиата нищо не асимилират.
Русия кога последно е водила война? Май с червеите в афганистан и се осраха? Преди колко години беше? А америка откога не са спирали да водят войни? Какво ми говориш глупости, руските оръжия, руските оръжия, къде са тия руски оръжия? Ще се въоръжават с руски боклуци, щото никой от америка няма да си продава нещата на пустинни червеи, за разлика от путкин и русия, която си продава оръжията на всичката измет по света. Ще ми говори той колко са били опасни руснаците, нямаш си на идея кво говориш, обсипвай с малумни примери колкото си искаш, истината я знаеш много добре - коя е силата.

Делта-форс - и какво като е проектиран по подобен модел? На всички е ясно, че кой знае какви самолети летят и колко от тях дори не сме чували и си нямаме представа какво представляват, докато не бъдат свалени, ама че са свършили 1000 мисии ( стелта ) никой не го признава нали, дайте да ръсим руска комунистическа пропаганда, това е най-важното за вас.



Това че УСА е неуязвиваме е една от големите обществени тайни, още в Студената война се е знаело като се пуснат ръкетите къде да паднат е едно от тези места е Йелоулстон там е едно от местаста с най-тънка дебилина на литосферата гръмне ли там затрива всичко, такъв вулкан ще изригне че Кракатао ще е като смях на бебенце, другите са насочени срещу Сан Андреас прелоама - НОРД–а дето ги пази е смешна работа.


ОТКЪДЕ ЩЕ Я ИЗТРЕЛЯТ ТАЯ РАКЕТА БЕ ВСЕЗНАЙКОВЕЦ???? ОТКЪДЕ ОБЯСНИ МИ НАЯСНО ЛИ СИ ВЪОБЩЕ С ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ, КОИТО ПИШЕШ? МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ НАТИСКАШ КОПЧЕ И РАКЕТАТА ОТ ИРАН ИЗЛИТА, ОБИКАЛЯ ЗЕМЯТА И СЕ ЗАБИВА В ХАМЕРИКА? ТАКА ЛИ МИСЛИШ, ЧЕ СТАВАТ НЕЩАТА? АМАН ОТ МАЛУМНИ ИЗКАЗВАНИЯ ТУКА, ХВАНИ ПРОЧЕТИ МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ТОЛКОВА МАЛОГРАМОТНО И СМЕШНО
НАЯСНО ЛИ СИ ПРИ ЕДНА МИНИМАЛНА ТРЕВОГА И ВДИГАНЕ НА ТРЕТА СТЕПЕН КАКВО СЕ СЛУЧВА НАД ЩАТИТЕ? МУХА НЯМА ДА ПРЕМИНЕ, НЕ РАКЕТА!



ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ТОЧКИ



А впрочем, голяма гавра си направиха със http://en.wikipedia.org/wiki/Stuxnet Стъкснет, който не е запознат, може да прочете :)
 
Последно редактирано:
От: От: Нова война?

Делта-форс - и какво като е проектиран по подобен модел? На всички е ясно, че кой знае какви самолети летят и колко от тях дори не сме чували и си нямаме представа какво представляват, докато не бъдат свалени, ама че са свършили 1000 мисии ( стелта ) никой не го признава нали, дайте да ръсим руска комунистическа пропаганда, това е най-важното за вас.

Каква комунистическа пропаганда бе човек, прочети ми мнението по-надолу и ще видиш, че се подигравам и на некадърните руснаци...
п.п. - и за сентинела се е чувало доста преди свалянето му от муджахидините, страницата за него в Уикипедия не е от вчера, макетчетата там също :) Само реалните фотоси се появиха едва когато фанатиците в Техеран свалиха дронът.
А колко мисии стелтовете (реално) имат изпълнени - само генералите в Пентагона си знаят, ние сигурно не получаваме и 1% от информацията по въпроса.

Peace!
 
От: От: Нова война?

Сега си представи колко още такива "нещица" имат за пустинните червеи, и се замисли с колко ПЪТИ повече хамерика дава за военни разработки и нови неща и колко пари дава путкин и грозните му оръжия и боклуци, които вече за нищо не стават, говорите глупости и продължавате с руската пропаганда, как руснаците имат кой знае каква сила, кой знае какви оръжия, знам че родителите са ви учили на тия работи, но отворете очи и погледнете реално на нещата, америка е НЕУЯЗВИМА на собствена територия, шанса е НУЛЕВ нещо да удари на тяхна територия, само 1 единствен път това се е случвало ( пърл харбър ) и атентатите от 11-ти септември, но тях не ги броим, защото не е било военно време, а става въпрос за пустинни червеи терористи.

Дали пък е така?

[video=youtube;YmuyxY5Ev54]http://www.youtube.com/watch?v=YmuyxY5Ev54&feature=related[/video]

[video=youtube;zIgvGpH2smY]http://www.youtube.com/watch?v=zIgvGpH2smY[/video]
 
От: Нова война?

Няма да коментирам другото, обаче ми прави впечатление, че част от хората искат НАТО да загуби от Русия, Китай, Иран и другите като тях. Някой дава ли си сметка какво ще стане ако това се случи?


Все си мисля, че тука сме хора, които сме по-умни от масата, а мисленето на някой като на хора в пенсионерски клуб. Единственото предимство на тези ... джанлати е това, че имат неограничено количество пушечно месо, което да хвърлят на заколение без колебание.

И още не разбирам, как аджеба искаме всичко да ни е американско, английско, италианско, а при евентуален конфликт заставаме на страната на диваците? Точно за това ако стане голямата галимация пак няма да преценим правилно ситуацията и айде незнам коя по ред национална катастрофа...
 
От: Нова война?

Защото пич, историята помни, че на мястото на диваците бяхме ние през 44-та година, когато демократичните бомби разрушиха половин София и убиха над 2000 души. И това само в София. Как може да си на страната на довчерашните си палачи? Плюс това САЩ са най-големият агресор, който съществува благодарение на това, че постоянно напада, окупира различни държави (дори без да им обявена война!) и заграбва богатствата им. Модерен колониализъм. И понеже и ние сме част терористична организация НАТО, ще те попитам, не се ли срамуваш от това, че подкрепяме най-големите терористи, заради които умират милиони хора по света?! Ако пък не се сещаш правили с нас преди малко повече от половин век, бомбите над Сърбия и убийствата на цивилно население са по-преснички. Отиват жени и деца по мостовете, а великите натовски войски мятат бомби с обеднен уран по тях.

А последната национална катастрофа е в разгара си, нарича се демографска криза, която и без война в близкия половин век ще види сметката на остатъците от държава и български народ, които съществуват в момента.
 
Последно редактирано:
От: Нова война?

Непълен списък на натовските/американски нападения над независими и суверени държави.


1945-46 Китай
1948-49 Гърция
1950-53 Корея,Китай
1954 Гватемала
1958 Индонезия
1959-61 Куба
1960 Гватемала
1964 Конго
1965 Перу
1964-73 Лаос
1961-73 Виетнам
1967-69 Гватемала
1973 Чили
1983 Гренада
1983-84 Ливан
1980sЕл Салвадор
1980s Никарагуа
1986Либия
1987 Иран
1989 Панама
1991Ирак
1993 Сомалия
1998 Судан
1998 Афганистан
1999 Сърбия
2001- Афганистан
2003-Ирак
2008-Южна Осетия
2011 -Либия
2012-Иран?
 
От: Нова война?

Те защо бомбардират София, този въпрос задаваш ли си? Защото сме били на грешната позиция, която има защо да е била такава... Правото е у силния, вината е у слабия, а този израз чувал ли си? Това всъщност не е израз, а е природен закон, който ще важи винаги. Може да е нациско, но е 100% вярно.

Националната катастрофа, за която говориш също е следствие на строя, който ни е наложен от същите тези диваци.

Въпроса не е дали подкрепям някого, а как искам да живеят децата ми. Като Англичани, Американци, Французи или като Руснаци и Китайци и Иранци.... Ти какво избираш:)


За сърби пък изобщо не искам да говоря, че много грозно ще стане...
 
От: Нова война?

"Иран" идва от старата форма "Арианам" и означава "Земя на арийците", СТРАНА НА АРИИЦИТЕ!

Що се отнася до Руската дегенерирала измет тя е базгласна и безпомощна буква, за справка вижте Доку Умаров как се гаври с тях в Кавказ.

[video=youtube;TnvmGZpeG3c]http://www.youtube.com/watch?v=TnvmGZpeG3c[/video]

Войната е необходима и за двете страни важното е да си остане локална, друг е въпроса доколко е възможно...... но края на Хазария(Изсраел) наближава:twisted:
 
От: Нова война?

преди четох за оръжие на Сащ - ракета която може да достигне цел където и по земята да е тя за няколко часа.
Някой да знае как се казваше?

едит: http://novinar.bg/news/us-bomba-udria-vsiaka-tochka-na-zemiata-za-30-minuti_Mzc0ODs4Mg==.html

Новото свръхзвуково оръжие бе тествано успешно на Хаваите

САЩ извършиха успешен първи пробен полет на ново оръжие, което ще позволи нанасяне на удар по всяка точка на земното кълбо в рамките само на половин час. Оръжието, което пътува със скорост пет пъти по-голяма от тази на звука, е било изстреляно от военния полигон на американските сухопътни сили на Хаваите и е достигнало атола Куаджалин, който е на 3700 км, за по-малко от 30 минути.

Носителят на новия вид управляема бомба е бил изведен в стратосферата и оттам тя е била насочена към Куаджалин.
Агенциите отбелязват, че в плътните слоеве на атмосферата свръхзвуковото оръжие може да бъде прецизно насочвано към дадена точка. Освен това то може да заобикаля трети страни, докато лети към целта си.

Говорителят на Пентагона Мелинда Морган обяви, че експериментът е бил извършен с цел "събиране на данни за аеродинамиката, навигацията, управлението и контрола на оръжието, както и технологиите за термална защита."
Новото свръхзвуково оръжие е част от американската програма “Бърз глобален удар” за оперативното нанасяне на удар по терористични цели във всяка точка на планетата в рамките на 1 час.

Пентагонът е инвестирал в проекта тази година 240 млн. долара, като само за летящата бомба, тествана миналия ден, са отделени 69 млн. долара.

Същевременно министърът на отбраната на САЩ Леон Панета заяви, че евентуален военен удар срещу Иран ще се отрази пагубно на глобалната икономика. Панета направи изявлението преди срещата с израелския си колега Ехуд Барак.
 
Последно редактирано:
От: Нова война?

Да взема отношение по темата. Ако има ядрена война всички ще изгубим от това. След 11. 09 всички видяхме, че няма цел в САЩ, която да не може да бъде ударена. В момента съществува изотоп на плутониий 244, който е милиони пъти по - токсичен от използвания в Япония плутоний 239 с период на полуразпад от 24 410 г.

Първата ядрена бомба е пусната на 6 август 1945 над Хирошима и носи названието „Малкото момче“. Втората бомба над Нагасаки с кодовото название „Дебелакът“, която е от имплозивен тип и носи 6,1 кг плутоний. В резултат почти веднага загиват 120 000 души от наранявания, причинени от експлозиите и от силното облъчване с радиация, а в дългосрочен план умират много повече след години, заради поетите големи дози радиация.

Молете се някой побъркан да не реши да ползва ядрено оръже. По официални данни в света има над 1400 т. Плутоний, който е достатъчен да унищожи за секунди цялата планета 100 пъти. Но и веднъж стига ... виж още за плутония
 
От: Нова война?

Russia's missile defense S-500

[video=youtube;anpTiQMpOcY]http://www.youtube.com/watch?v=anpTiQMpOcY&feature=related[/video]
 
От: Нова война?

7 милиарда?
много е
и то предимно китаици и индийци?
МНОГО СА ТОВА...
много

араби и какви ли не просто света се променя. европейците изчезват. няма ли война
след едно кратко и обозримо бъдеще ще може да видим резултата.
силно се надявам да има война, която да промени света за винаги
нов ред и надежда за човечеството :)
 
От: Нова война?

То че много, много е... ама тука има хора дето искат китайци, руснаци и араби да спечелят, а цивилизацията да се затрие.

7 милиарда?
много е
и то предимно китаици и индийци?
МНОГО СА ТОВА...
много

араби и какви ли не просто света се променя. европейците изчезват. няма ли война
след едно кратко и обозримо бъдеще ще може да видим резултата.
силно се надявам да има война, която да промени света за винаги
нов ред и надежда за човечеството :)
 

Горе