Някои си направи първата продажба с Генбъкс :)

Мерси на всички за топлите пожелания и да ви са връща тъпкано :)

Станимир каза:
Този хубавец няма ли да се издаде най-после и да разберем какво е спечелил 8)
Завиждам му - благородно :D

Станимире няма смисал да завиждаш :) чети и ще успееш.

kibi каза:
btw според мен това е DEATH :D

браво Киби :)
 
Е в този форум не взимаме чак толкова но ни се иска яко :roll:

Иначе шефчето на програмата каза че досега шестима са от афилиеиите са изкарали повече от милион :)
 
DEATH каза:
kibi каза:
btw според мен това е DEATH :D

браво Киби :)

ей голям съм познавач, де да познавах така и числата от тотото :roll: Честито и още много пъти по толкова да направиш :!: :!: :!:
 
coolice каза:
Иначе шефчето на програмата каза че досега шестима са от афилиеиите са изкарали повече от милион :)

Да, говориме си за яките пари. А и отделно си ги глезят топ афилиейтите им. Това да правиш толкова пари на някой и да не ти обърне внимание е невийдано досега. :)

Еми освен да пойелая на всички тези големи суми, и късмет с бизнеса. :)
 
Хехе 100% ги лигавят....Ехх и аз да бях от тяхх... А между другото има доста програми които обичат да комуникират и помагат на хората за да ги промоутват. Също така има програми които раздават билети и покани за разни партита по света.
 
arsenal ето ти диполматичен отговор - Когато му дойде времето !
DEATH е направил продажба и е спечелил комисионната от нея ;)
 
И от мен честито и се надявам че новаците като мен и те ще почнат да печелят и да живеят с тея пари от интернет че не ми се бачка
П.С ако има милионери да пратят по неко $$$ да ходя на почивка на хавайте или дубай 8) :p :lol:
 
inviSible каза:
И от мен честито и се надявам че новаците като мен и те ще почнат да печелят и да живеят с тея пари от интернет че не ми се бачка

Като спомена, че не ти се бачка. Сега ти стискам палци, бате още повече от преди. Ако имаш въпроси и искаш да се светнеш в нещо - пиши тук. Ще си помагаме доколкото можеме, а че бачкането ще ти стане излишно след като правиш по $300+ на месец. Със сигурност. :arrow: :wink:
 
Аз съм на 16 години и за сега ми е малко трудно но се надявам че докато стана на 18 ще натрупам опит и ще мога да печеля :) нека станем и ние бели хора а и се пак се радвам че открих форума много ми помага и ми дава стимул за напред :)
 
ние на по 20 и кусур вече не сме вървежни :oops: ама и ние се мъчим няма как :roll:
 
Blinky , разглеждах whiskybeach ( би трябвало да е твой :) ) и не видях нито една реклама - та , как ги правиш тези $300+ :D
 
Въпрос: Как се правят $$$$ ?
Отговор: С единия пръст натиснете продължително шифт. С другия натиснете 4 (четири) пъти четворката на клавиатурата. Нсладете се на свойте $$$$
8)
 
Батка не всичко е адсенсенс кулайса е прав има реклами, а на въпроса ДЕАТХ какво е спечелил най-важното амбиции самочувствие и $$$ :), и в скоро време от мен още нещо, аз съм сигурен в неговите възможности :)
 
един въпрос за програмата : Дайте някакав съвет как да променя съдиржанието на темплате , да не е същотот , зашото английския ми не е чак на такова ниво . Някакво тоол-че има ли ?


мерси
 

Горе