Още един конкурс за лого

От: Още един конкурс за лого

Добра идея, buymore. :) На колегата ще са му нужни рекламни печатни материали, така че няма отърване - ще те наеме... :D Освен, ако си има дизайнер вече за целта.
 
От: Още един конкурс за лого

И аз благодаря за възможността да участвам

Не познавам фирмата, но със сигурност мога да кажа че е от някой малък град след като видях кое лого избра / всяка втора фирма за строителство е с къщичка - имаше по-добри попадения от това / и какви бяха изискванията на фирмата - оод, четка, валяк, къща и т.н (това означава ли че в 3-те мобилни оператора трябва да си сложат телефон на логото :shock: )
Също така мисля, че ще имате проблем със самата къщичка и валяка като я сложите на визитки, ама вие си знаете!

Работил съм с много хора и съм чувал какви ли не изисквания! Затова не правя дизайн за други хора и отказвам други проекти, работя само по лични такива. Лого не съм правил за друг от преди 5 години сигурно, когато работих в Рекламна Агенция и Печатница.

Да работя по канеф беше приятно :)

Успех от мен и дано логото бъде запомнено от много хора и доведе до повече продажби !

@venci нищо лично. Предложението ти беше атрактивно, даже креативно на база останалите предложения. Обаче да кажеш, че тъмно синьо и оранжево ще привлекат "нежната аудитория" :lol:
Нежната аудитория би била привлечена от цветовете с които би си боядисала в къщи, но без да се занимавам с продажба на бои, съм сигурен, че е е тъмно синьо и тъмно оранжево Pentatone :)
 
От: Още един конкурс за лого

Ето и обещаната от мен идея как може да изглежда визитката на колегата примерно, пък той си решава, ако желае ще му изпратя файла, ако пък има друга идея, да наеме примерно Венци за да не се чувства като прецакан, защото момчето положи усилия и заслужава поощрителна награда.

business_card.jpg
 
Последно редактирано:
От: Още един конкурс за лого

Честито на buymore, темата бе забавна за следене, иначе много стойностно предложение и на Stoineff
 
От: От: Още един конкурс за лого

ако пък има друга идея, да наеме примерно Венци за да не се чувства като прецакан, защото момчето положи усилия и заслужава поощрителна награда.

Колега не се чувствам прецакан, даже въобще :)

Ако знаеш през какви неща съм минал докато работех в рекламната агенция!?! 3 дена работа с колегите + шефа който е художник и има над 30 години стаж в дизайна, ++ няколко варианта за дизайн и идва оня с ланците и вика не ми харесва .... ще сложиш дъщеря ми на календарчетата .... ха ха ха :lol: . То в повечето случай в България малките фирми си правят рекламни материали да се фукат в малкия си град и да си подаряват календари на приятелите, а не да мислят от рекламна и маркетингова гледна точка за годините пред тях!!! Или идва една дама и казва на колежката с 10 години стаж - работи уникално .... "и това ли е, че той сина ми е на 10 и ще направи нещо по-хубаво" ха ха ха :lol:

100 човека - 200 мнения това е сега, преди и винаги ще бъде така !


Между другото бях споменал, че ще имате проблем с къщата и тая маламашка ли как се казва не съм бояджия, не се разбира много добре какво е това до къщата - за справка визитките по-горе. Целта не ми е да влизам в конфликт, просто искам да помогна за да се получи по добре!

Към поръчителите, какъв беше смисъла на всичко като сами можеше да си сложите една къщичка от http://www.brandsoftheworld.com/ пред думите "канеф оод" - нищо лично ;)
 
От: Още един конкурс за лого

Евала пич, но не омаловажавай и моя труд, нищо лично, но забележките са откровено съркастични, избора си е техен, аз моята работа съм я свършил, пратил съм всичко без предварително заплащане, ако има нещо за корекция ще го направя.

Аз никъде окачествявам твоето творение, ако си обърнал внимание, само споменах, че не е на достатъчно добро ниво.
 

Горе