Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

От: Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

@nortrant, много си прав, брат! Лошото е, че нито правителството иска да си извади главата от пясъка, нито народа на тая държава. Правителството е много наясно с кризата, която предстои.
По-долу можете да видите доклада на министър Асан Адемов до министерски съвет:
e0kdg4.png
Ето и доклада, качен на сайта на правителството:
http://www.mlsp.government.bg/bg/news/report20140212.pdf

Четете и ревете! И ще продължим да намаляваме, но с много по-бързи темппове. Докато червените дрисни (БСП, ДПС, Атака, ББЦ), пакетирани от бившите ДС-генерали, са на власт, населението ще намалява. Не се заблуждавайте, че тия хора могат и искат да оправят държавата. Четейки доклада, ще ви стане пределно ясно, че тия изроди от правителството са напълно наясно с кризата, която е на прага на държавата. Повечето от тия партии са във властта вече десетки години и не си мръдват пръста, визирам - БСП, ДПС, Атака. Двете партии ДПС/БСП дори повече от 20 години. И въпреки, че доклада е смекчен и темповете за намаляне на населението са силно редуцирани (все пак мин. Адемов е от ДПС), пак изглежда зловещо, какво ли е ще е ако разберем реалните данни. Просто го прочетете, но ви предупреждавам, че дълбоко ще се натъжите и обезкуражите, виждайки истината. Тази държава ще стане изцяло на пенсионери и цигани.
 
От: Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

Тези цифри са на НСИ - вършат си работата хората.
Нито Адемов, нито Хамерика може да направи друг доклад (това го казвам, някой да не си помисли - виж той знае за проблема, значи ще го решава).

Нито една партия не мисли в дългосрочен план. Факт е, че трябва да се направят сложни промени и последиците от тях ще са доста тежки особено в първите няколко години и ще откаже доста хора (то затова и партиите не се наемат).
Но в дългосрочен план те ще си свършат работа и ще има постоянен просперитет, или поне да няма отрицателни цифри.

В момента се работи на парче. Това е все едно на резервоара да имаш две дупки - запушваш само едната защото нямаш пари за другата.
Вече харчиш по-малко, но ако запушиш и другата - след известно време "инвестицията" ще се върне - и това е сигурно (няма начин да е иначе).
 
От: Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

Както стана със сайта на известния ни Туристически портал за 6 милиона. След 3 години имат 9к фена във Facebook, 500 последователи в Twitter, 1500 абоната в YouTube и забележителните 7 последователи в MySpace :D Скъсали са се от онлайн маркетинг и популяризиране през последните 3 години. Браво! :D
 
Да, то какъвто им портала, такъв им туризма. :) Пародия пълна. Или социалните канали на оня шит за замеделието. Всичко го правят, за да източам мишките им мръчни. На оня свят с катафалката даси ги носят. :) Намерили са начин от всичко да цоцат пари тия изроди мръсни. Ако могат и майките си да оберат и това щяха да направят. Там алчността е на едно ниво, непознато за човешкото съзнание. :)
 
От: Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

Парите си сменят собственика а пък вие приказвате за парк Странджа, нали има врътка и алъшвериш, все някъде ще се наместят в търговията а я скъпи яхти или на скъпи лимузини, кво значение че ги крадат от евросупсидии, дига се стандарта нал тъй
 
Никаква смяна на собственици няма, а по-скоро едно голямо изтичане на пари в нищото, неоставяйки следа след себе си. Жалката действитеоност. 6 мил. за туристически портал. Голям смях.
 
Re: От: Парк "Странджа" ще плати 320 000 лева за нов сайт

Супер. Как ли не се сетихме и преди за това:

В заповедта се казва: "От работата на комисията е видно, че до етап "оценка на предложенията" е допуснат само един участник, който отговаря на техническите възможности и квалификация, поставени от възложителя за участие в процедурата.

7389800Q.jpg
 

Горе