Списък на всички SEO гурута в България

абе никой не заслужава в този списък всички правят нещо, което го няма :) ма всеки си мисли, че прави нещо. Списъка го правих по търсене на "оптимизация за търсачки", "seo" и после по записването в SEO състезанието :)
 
ilianskim каза:
Списъка го правих по търсене на "оптимизация за търсачки", "seo" и после по записването в SEO състезанието :)

Ами можеше да дадеш направо линк към Google или вместо "списък на гурутата" да беше написал "резултати от търсенето" :D
 
kalin4y каза:
e па що "оптимизация за търсачки" ... някой може просто да оптимизират сайтове за ... търсещи машини :D или директории :lol:


Или просто да си спами ;) Спам му е майката
 
Aз все си мисля,че все понещо щях да ги намеря тия сайтове, но дори да не съм всеки може да се добави. Пък относно спама : ако имаш предвид от моя страна не го виждам къде е.
Ако спамемех щях да пиша така по форумите като чели пиша само за ботовете, а не за моите съфорумци. До сега никъде не съм го правил няма и да го правя, но и да си слагам линк тук там имам пълното право най-малко,защото съм един от линк партнерите във форума.
Е стига толкова съм показвал какво е спам и линкбайт
 
Може ли всеки от гурутата да покаже по един добре оптимизиран от него сайт ? Би било много интересно.
 
Ако желаете да им събера и портфолиотата и егн-тата и да Ви ги дам за сеир :) няма значение имат немат сайт това са си гурута и толкова. Ако се поразровиш малко може и да ги откриеш пишете и двамата в тяхни произведения или пък сте чели техни сайтове и т.н. Ако на някой от вас нещо го дразни списъка и това че взех по 100 евра на 40 човека да ги добавя в него няма как икономиката ни е пазарна :)
 
батка елате във варна да видиш какво значи компромати :) ще ви наснимам пияни като кучета :)
а относно евра така казваме на множествено число евро - евра съжалявам ако съм накърнил някой борил се там за еврото и еурото :)
 
ами ние ще пропуснем отначало че ни е малко далече :) Почваи с колегите от варна :)


@АxCx какво рабираш под оптимизиран като хората всеки си има стил дали на някои му е малко по добър или по лош стила няма значение важнто е че го валдее.... А по добре може винаги и винаги може да се научи нещо ново :)
 
ilianskim каза:
батка елате във варна да видиш какво значи компромати :) ще ви наснимам пияни като кучета :)

Батка да дойдем аз и nbsp от http://www.webmasterbg.org/ и пиенето на твой разноски искаш ли ;) Ние пием кротичко те coolice и blinky знаят :) Ако така си форумираш поканата печелиш ме като твой фен :)
 
coolice каза:
@АxCx какво рабираш под оптимизиран като хората всеки си има стил дали на някои му е малко по добър или по лош стила няма значение важнто е че го валдее....

ilianskim каза:
... няма значение имат немат сайт това са си гурута и толкова.

Разбирам че стила на гурутата или не е за гледане, или изобщо нямат какво да покажат. :D
 

Горе