SEO Цени !?!

От: SEO Цени !?!

Ако някой умее да продава толкова добре, не говорим за "SEO" защо си мислиш, че ще се занимава с теб, а няма да си продава своя стока. Направи разликата, между услугите, които се предлагат тук и твоите желания. Ти вероятно си търсиш магазинерка, която да хокаш и държиш под напрежение. Мина ли вече през БГ мама или още не си
 
Re: От: SEO Цени !?!

@ Fozzy: Не знам какво си учил, но мен интересуват резултати, ако клиентите ТИ те възнаграждават на база образуванието ти(което е под въпрос), чудесно ;) Намерил си нишата!

Знанието е най-скъпото нещо на този свят. Ако не искаш да плащаш за знания, то се хващай и си учи сама. А, да и наистина ми се плаща за знанията, ако ти кажа колко ми е тарифата на час за seo консултация, ще се затвориш магазина :lol:

Апел за повече червени точки за въпросната "магазинерка".
 
От: SEO Цени !?!

@ BRAIN_PAIN: цитирам те: Иска се усърдна работа, търпение, креативност и знания... Е не знам ПРОФЕСИОНАЛИСТ, за който да не важат определенията ти.

П.С. моят брат е лекар-уролог, всеки ден някой умира на масата му, къде липса на апаратура, къде тежък рак на простатата, къде хигиена... Заплатата му е 480 лв.! След 10 години образование.

@ BRAN_PAIN, сигурна съм, по словореда и изказванията ти, че няма и година от както си чул за SEO/Гоогле... изсмукал си 5 блога, най-много да си купил малко руски линкове и се чудиш как да се скриеш от вашите, че си се напил събота вечер, защото ако те гепят, отиде ти SEO-то ;) За какво качество ми гоеорип и за какви 2 години, надявам се не са годините от които имашФБ ;)
 
Re: От: Re: SEO Цени !?!

@coolice: От отговора ти личи, че никога не си си продал НИЩО на НИКОЙ в Бълария ! ;) Ако трябва да чакам резултатите от работатат ТИ след 2 години... Тенк Ю...

Защо след две години :) Аз ти казах че след две години в нишата ти е малко вероятно да минаваш с по пет стотинки на клик дори и при доста добра оптимизация за куалити скор ;) а не че до две години ще излезеш със изцяло уайт кампания :) зависи от кампанията и от бюджета в някой случаи може да натрупаш изцяло уайт линковете и доста скорсно ... но пак зависи от конкуренцията (какво имат и какво влагат) кога ще ги биеш :) целата е да не се прекалява с натрупването да е разпределено във времето :)

Също така факта е че дори и след години трудно ще биеш с резултати конкуренти който са се възползвали от професионална услуга като горната :) Нямаш много голям шанс сео което си правиш сама гест блогване или с по блек техники като купуване на линкове защото целата на Г е да го направи все по трудно за такива сайтове :)
 
Re: От: SEO Цени !?!

@ BRAN_PAIN, сигурна съм, по словореда и изказванията ти, че няма и година от както си чул за SEO/Гоогле... изсмукал си 5 блога, най-много да си купил малко руски линкове и се чудиш как да се скриеш от вашите, че си се напил събота вечер, защото ако те гепят, отиде ти SEO-то ;) За какво качество ми гоеорип и за какви 2 години, надявам се не са годините от които имашФБ ;)

Това мисля, че се отнася за мен. Аз ти казах защо seo-то е скъпо. Не мисля да си губя повече времето с тъпа и нагла путка като теб :)
 
От: SEO Цени !?!

@ s1yf0x: (трафик / продажби) - разходи = печалба

Не ми изнасяй лекции на тема калкулация, защото такива като теб ги разкарвам от единия край на ОПР-то до другия като дъвкани парцали....
 
Re: От: SEO Цени !?!

@ coolice: 200 за линкс и 200 хоухау. Супер, но колко месеца ще продължим по тази схема ? Няма ли да си по-ЕФЕКТИВЕН, ако ме врътнеш 100 на мес, за 6 мес ?;) А и ако някой лев ми изкараш ?

Палячовците тук ми наслагаха червени точки, защото реално не се поставят от другата страна на монетата? Аз съм обективна и не виждам нищо лошо да споделя приключенията ми в избора на ПАРТНЬОР, който да ми носи печалба, както и аз на него. Реципрочно е !

Имам онлайн магазини, но нямам време да се занимавам с глупостите на Гугъл, но след разговор с няколко "КОЛЕГИ", виждам как се гледа на КЛИЕНТА като на загубен ПАЦИЕНТ !!! Това ли е SEO Улсугата у нас ?

Както казах получаваш за това което плащаш и не ти препоръчвам да приемаш оферта с купуване на линкове... а точно обратното

и освен това и колегите написаха че трафик не означава продажби ако така говориш и на клиентите някой който се ранква около теб с малко по барнат сайт може да правиняколко пъти повече продажби от теб със що годе същия трафик :)

След като смених checkout страницата вчера с модификация която показва абсолютно всичко (начини за плащане, цена и методи за доставка, регистрационна форма, обща цена и т.н.т.) днес имам няколко поръчки. За първи път толкова поръчки за един ден. Трафикът ми не се е увеличил, същия си е като вчера. Не знам дали е случайност но според мен първоначално представената информация в checkout страницата играе ключова роля. Който е с опенкарт може да си вземе тази модификация на "тънкъна" от колегата СТАН.
 
От: SEO Цени !?!

Искам и аз да кажа нещо. Първо, ani4ka, кротни се малко, тук хората ти обясняват нещо, ти им се зъбиш. Нека първо да ти кажа, че разликата между натуралните и спонсорираните резултати в Google са доста големи, нещо като 900% разлика. А именно 10-15% от търсенията за дадена дума отиват към платените резултати, натуралните взимат другата част. Не е лошо да го имаш в предвид и това. В случай, че оптимизатора ти не го е споменал, ето научаваш нещо ново тук.

SEO-то е постоянен процес. Има изграждащо и поддържащо. Ти какво мислиш, купиш линкове и оп...седиш си цял живот там. Да, ако си Amazon става, ама и те нон стоп си трупат линкове и съдържание. Жалко, даже не мога и да ти дам пример тук. :) И е хубаво да знаеш, че оптимизатора ти докарва трафик, ти си отговорна да си докараш пари. Ако не можеш, жалко за теб. Защото днес имаш 100 посещения, а продаваш нещо на 50% отгоре на цените на конкурентите ти. Не мисля, че оптимизатора ти е виновен тук. Ако го мислиш така, време е пак да го преосмислиш.

Точно Кулас и аз сме били от другата страна и плащахме на един канадец по $300 всеки месец, в рамките на колко бяха...може би 3-4 месеца, защото ние нищо не разбирахме. После започна да вади пари и решихме, че хубаво ние да правим в последствие поддържащо SEO, да крепим сайта на добри позиции и в същото време да надграждаме. Той ще ти кажа, точно така беше. Слагат ти червена репутация, защото реално не си наясно как са цените и всичко свързано със SEO-то като цяло.

Друг пример ще ти дам. Преди време искахме да оптимизираме един сайт и мелнах една фирма, американска беше, за да ми издигне сайта за доста търсени думи в доста конкурентна ниша. За топ 10 и за 10те думи ми искаше за 6те месеца 100 000$. Нишата няма да е споменавам, но да кажем, че парите ми се сториха даже малко тогава. Не предприехме нищо, защото и парите бяха доста, все пак.

Не е това услугата, което си представяш ти определено. Хвани някой за 100 лева да ти направи едно SEO и после пак ела да си поговорим за резултатите. Не казвам, че като те е остави да увиснеш е ОК, даже никак. Можеше поне да си постарае повече. Но самото му оптимизиране и ъпдейтите са говели до тези резултати. Хубаво е да те компенсира, особено ако не е изпълнил поне малка част от обещаното.

Не са кофти SEO услугите тук, просто зависи на кой за какво си плащаш и колко. И какво 100 лева на месец, очаквай резултати след година, две. През това време конкурентите сигурно ще са доста по-познати брандове за Google от теб, което означава, че пак ще трябва да набуташ кинти, за да бутнеш авторитетните им сайтове. Ако не си се борила с Amazon и Wikipedia по първата страница или не разбираш колко е трудно, значи няма да ме разбереш тук.
 
От: SEO Цени !?!

Хайде стига сме се надлъгвали ПРОФЕСИОНАЛНО !!! Дайте сега да видим, кой какво може да свърши ??? Очаквам най-добрите ви оферти на ЛС, плащам кеш, пейпал, натура 2000 и наложен платеж ;)

П.П. офертата важи само за пълнолетни !
 
От: SEO Цени !?!

Палячовците тук ми наслагаха червени точки,
Гледам, че не ти липсват... хайде, да го кажем, ухажори. Със зелени букети.
Дадох ти червено по няколко причини: прекалено си цапната в устата, без да виждам основание; пишеш неграмотно, пък имаш претенции; обиждаш незаслужено...
Ако така се държиш и с клиентите си, няма как да прокопсаш, ако ще и десет фирми да ти правят безплатна оптимизация.
Пък и пак ще си недоволна.

Днес уж не е петък следобед, а понеделник?! :rolleyes:
 
От: SEO Цени !?!

Хайде стига сме се надлъгвали ПРОФЕСИОНАЛНО !!! Дайте сега да видим, кой какво може да свърши ??? Очаквам най-добрите ви оферти на ЛС, плащам кеш, пейпал, натура 2000 и наложен платеж ;)

П.П. офертата важи само за пълнолетни !

Не си ли нагла? Обиди всички които писаха тук, а сега искаш оферти. Та ти скочи и обиди едни от най-добрите специалисти в SEO областта, ще се изненадам ако някой реши да ти пише.

А отгоре на всичко даже и това ти предложение е подигравателно.
 
От: SEO Цени !?!

За натурата, може ли снимки. :)

Аз си заплювам двете хиляди, пък ти взимай натурата. :p
 
От: SEO Цени !?!

@ Вискяр Бг: Ниска топка, спокойна игра, брат ;) Всеки мес съм на червено, но не си го изкарвам на форумните КОЛЕГИ ;)

@ Blinky: Не ;) Много съм грозна и Google ще ме пенализира само за физиономия ;)
 

Горе