Seo без пукната стотинка

Дискусията в 'Оптимизация за Търсачки' стартирана от Twis7, Май 6, 2010.

 1. bobby2w

  bobby2w Member

  Рег.:
  Ян 12, 2018
  Съобщения:
  35
  Харесвания:
  14
  Точки:
  8
  Пол:
  Мъж
  Има много начини да се расте "без пари". Естествено ако не плащаш, трябва да хабиш време, което също е пари. Но като нямаш пари, хабиш време.

  1. On-site си е безплатно ако мога да се изразя така - зависи от теб колко текст имаш, релевантен ли е, ключови думи, заглавия, снимки, графики, подзаглавия ако успееш да ги направиш както трябва, това доста дърпа напред. Но трябва да си добър.

  2. Off-page - тук е малко по-трудно. Трябва да създадеш такова съдържание, че други сайтове да искат да го публикуват или да го коментират - например сайтът ти е за за залагания и създаваш инфографика за динамиката в сумите, които залага средностатистическия българин от 1990 до 2017 (като казвам това е просто пример). Това е интересно и е ако добре обосновано с източници, много други блогове и уебсайтове могат да използват тази инфографика и да създадат свое съдържание чрез нея. От там те са длъжнида цитират теб като първоизточника и така се създават качествени линкове безплатно.

  Естествено всичко това е мега бавен процес и трябва да комбинираш знания като дизайн, копирайтинг и SEO в едно, но ако можеш, мачкаш!
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice