Последно съдържание от ivok

 1. ivok

  Търся: Реклама в англоезична ФБ страница

  Здравейте, търся възможност за реклама в англоезична страница, с аудитория предимно жени.
 2. ivok

  Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...

  От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ... От известно време линковете във ФБ излизат с големи снимки, изискването е там откъдето са линковете съответните изображения да са с размер минимум 560х292 и те са точно такива. Ако ръчно сложа линк и съотвено натисна Upload Image с тези размери...
 3. ivok

  Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...

  От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ... Споделете някой плъгин, който да поства във Facebook след като се пусне нова статия и линка във FB да е с новите по-големи снимки. Сега ползвам SNAP Social Auto-Poster , ама нещо се мотаят с пускането на новата версия, която уж щяла да ги слага с...
 4. ivok

  Captcha за Newsletter - Wysija/ MailPoet

  Някои знае ли как мога да сложа капча на Newsletter , плъгина е Wysija/ MailPoet - от хоста ми ограничават пращането на нюзлетър, защото нямало защита срещу фалшиви/бот регистрации. Опитвам със Sweet Captcha , ама не се получава - други идеи?
 5. ivok

  Нов интерфейс за линковете? (Facebook)

  От: Нов интерфейс за линковете? (Facebook) За да работи това - има изискване за минимален размер на снимката към поста 560х292, но се препоръчва да е 1200х627 пиксела
 6. ivok

  Купувам Facebook страници..

  От: Купувам Facebook страници.. Пиши БГ или ЕН
 7. ivok

  На какъв стол седиш?

  От: На какъв стол седиш? Добре, че не си на челна стойка :)
 8. ivok

  На какъв стол седиш?

  От: На какъв стол седиш? Кой ти дава да му пробваш стола...120 кила, трябва да е подсилен с винкелова ферма.
 9. ivok

  БСП: Да се затворят магистралите в името на БДЖ

  От: БСП: Да се затворят магистралите в името на БДЖ Отдавна не бях чел подобно идиотско предложение...но защо само хипермаркетите, нека затварят и моловете в събота и неделя. Така хората ще прекарват повече време навън, на въздух. Здрав дух, здраво тяло.
 10. ivok

  3 милиона българи са напуснали страната

  От: 3 милиона българи са напуснали страната Да де, има и още фирми , ама достатъчно е една от тия да си замине 2000-3000 души от "средната класа" остават на улицата. И повярвай ми, кол центрове и съпорт на Азия и Източна Европа, определено не означава добри специалисти :)
 11. ivok

  3 милиона българи са напуснали страната

  От: 3 милиона българи са напуснали страната За софтуерните специалисти съм съгласен, че взимат 2к+ и още ще кажа, че съвсем скоро ще има сериозно спукване на точно този балон. Въпрос на време е HP или IBM да решат, че в България вече не им е изгодно да имат клон и хоп няколко хиляди софтуерни...
 12. ivok

  Facebook платена публикация

  От: Facebook платена публикация Ако отвориш Управление на реклами ще видиш дали тези 100$ вече са изхарчени и чак тогава ще си дръпнат сумата. Около 25 цента ти се връзва едно харесване на страницата. Зависи в каква ниша си, но може и по-добре. Предполагам говорим за ЕН страница.
 13. ivok

  Facebook платена публикация

  От: Facebook платена публикация При това положение, като ти изтекат тези 100 долара, ще си ги вземат. А това ще стане много бързо.
 14. ivok

  Facebook платена публикация

  От: Facebook платена публикация Какво значи платена публикация? Реклама ли си си пуснал или Boost Post? Къде си задал тези 100$?
 15. ivok

  Искаш съвет за Фейсбук - питай тук

  От: Искаш съвет за Фейсбук - питай тук И какво задаваш в дебъга - URL на фб страницата или на сайта към който са линковете?

Горе