Кой е най-добрият смартфон?

От: Кой е най-добрият смартфон?

Взех го от човек който почти не го е ползвал и си е направо нов. Работи прекрасно (поне за сега) и ми върши работа. Благодаря на всички за мненията, които споделиха, бяха много полезни.
Честито! Да си го ползваш със здраве! Гледай майтапа в цялата работа.
Иначе и аз си купих кола чисто нова на 9 години на 50 хил. километра. Една немска пенсионерка - докторка я е карала - ходила няколко пъти до аптеката жената, да си купи лекарства. :)
 
От: Кой е най-добрият смартфон?

Засега съм много доволен от Huawei G7. Вече имах възможност да го тествам и досега съм го зареждал само 2 пъти. Издържа около 4-5 дена при непрекъснато пуснат WiFi и нормална работа (разговори, интернет, снимане от време на време). Има и много по-добри телефони от него, но за тези пари смятам, че този модел си заслужава. Преди да го купя се рових доста и сравнявах какви ли не модели и този ми се видя най-добър за цената си.
 
От: Re: Кой е най-добрият смартфон?

Nokia e72 symbian s60
Ако някой иска да си ги мерим с квото и да е друго, да каже :)

Един разбирач, браво:). Ако ще ги мерим по фукционалност, а не по красота - Н79.
Извъртях Н95, Н97, Н82 и малко от тези дето им се мажат екраните (за мн.мн.малко) и пак съм си с Н79.
В Норвергия докато навигираше, тагваше с ГПС тагова и изкарваше снимки на картата, ФМ трансмитера ми беше мн.полезно в 90% от времето, там дето няма обхват, камо ли радио сигнал;). А да, и батерията в режим навигация си ме изкарва спокойно със снимки и фм трансмитер до Ситония:).
Швейцарска ножка е, непретенциозна и надеждна и няма начин да я сменя за друго.
 
От: Кой е най-добрият смартфон?

Малии как се разбират разбирачите,,, ама той вече човеко сие купил телефоно, ае да неса обажзам и язе куто разбирач
 
От: Кой е най-добрият смартфон?

От 4 месеца съм с note 4 и мога да кажа, че е изключителен телефон. Снимки, WIFI, батерията държи няколко дни при нормално ползване. Графиката при игрите е страхотна. Размера вече ми допада, даже ми е малък.
 
За мен си е Huawei наистина изключителна марка и ми върши всякаква работа, както и не съм имал до моменти проблеми!
 
За мен си е Huawei наистина изключителна марка и ми върши всякаква работа, както и не съм имал до моменти проблеми!
А за мен последните ти мнения са чист спам ...

@Blinky половин година чакаме репи ...
 
Нямам много голям мироглед за телефони, но съм доволен от Huawei, както от по - старите им модели, така и от новия P9
 
  • Like
Реакции: Sky
Еее, чак такива страхове не ме гонят. А и вземи си номерче, бате. Първи ще е @Sky , последван от @Torbalan Trolski . :) А и да не пропуснем и @nandibandi :) Но да не спамим темата. :)
Нямам никакъв мерак да раздавам репи, най-малко пък на теб. Аз не ти дадох, когато заслужаваше най-много, та сега ли, след като вече ми е минало. Продължавам да твърдя, че репите не допринасят за реда във форума, а служат само за помпане на самочувствие, но дайте ги щом толкова хора имат нужда от тях. ;)
 
От операционните системи съм най-доволен от ios . Иначе при андроид устройствата има много добри попадения , които са много добро съотношени цена/качество :
Xiaomi (Mi5 , Redmi 3,4 , Redmi Note 3,4)
Meizu (Note 3 , mx6)
Letv ( Le 2 , X800 , Le 3 )
Elephone ( P9000 , M3 )
..........................
Имат страхостни модели с много добри характеристики и сравнително ниска цена (300-500лв)
 
Още един глас за Mi5 - половин година работи като пушка и не забива. Иначе преди това имах Meizu MX Pro - но нещо не успях да се разбера с международната му версия и се отказах от него.
 
Няма нещо като най-добър смартфон. Всеки има различни харесвания, и различни цели спрямо телефона, който желае. Има телефони, които са слаби откъм подкарване на игри, но пък снимат уникални снимки, за любителите на правенето на снимки за тях това ще е най-добрия телефон. Други пък предпочитат да вървят яки игри, и не им пука за камерата и т.н. Те пък ще се насочат към този вид телефони. Други пък харесват телефоните, които свирят силно, нещо като Nokia N73 едно време и ще си карат с нея, нищо, че няма екстри като днешните телефони. :) Иначе аз от години все съм на андроид, сменял съм сигурно над 20 телефона за 6-7 години. Galaxy-тата ми харесваха до преди, но сега съм с LG. Просто на LG екрана е добре оформен, голям и удобен за мен поне.
 

Горе