Питайте относно Instagram Тук!

Когато engagement-a е много голям, а фен базата не толкова, можеш да го буустнеш с фейк фолоуерс, но трябва да го буустваш примерно по 500-1к на ден, за да не си личи в social blade.
За да прецениш дали може да си ботнеш малко последователи, погледни конкуренцията и тяното engagement ratio.
 
Тип: Погледнете темата ми с LP-то за мача на McGregor vs Mayweather. Използвайте я днес, HOT niche е в момента и с прост спам по статии от гугъл, може да си докарате 20-30$/hourly.
:)

Ако сте ме послушали, честито! :)
Имаше хора с 1К/hourly.
Аз лично късно успях да започна, за 40 мин ето го резултата:
0e145ec952e42088bec1c4f08b184292.png
 
Ключът към многото последователи е съдържанието. Вчера качих видео, което до момента има близо 300 000 прегледа само за един ден. От вчера след обяд до днес от там дойдоха над 500 последователи. След това проверете хаштаговете.
 
Какво трябва да значат последните 2 мнения?
 
Отдавна си регнат, срам е да не знаеш. :)
Исках да кажа, че мнения, които не са свързани с темата няма нужда да бъдат написани. "Репичка", "Банан" - можеш да срещнеш много различни думи с едно значение.
 
Не съм то казал току-така, тва че не схващаш... :confused:

"Репичка", "Банан" - можеш да срещнеш много различни думи с едно значение.
Иначе щом казваш, че репичка и банан са различни думи с едно и също значение, ОК.:D Даже и през форумната призма, пак са доста различни неща.
 
Някой търси ли му Instagram проксита, че мисля да взимам и най-малкият пакет е 19$ за 25 парчета ($0.76/бройка; доста добра цена според мен), та да делим бройките и парите?
Ако има повечко желаещи може да скочим и на по-голям пакет, където бройката излиза на още по-ниска цена (пр.: $0.58).
 
И аз имам няколко въпроса и се надявам някой, който се е занимавал с това да ми отговори.
Какво всъщност представляват shoutout-ите, трябва да кача картинка изглеждаща като реклама, която да препраща потребителя към друг профил (респективно това против правилата на IG ли е?) или е нужно само да го тагна (на снимката или в коментарите, всъщност кое точно се разбира за по-правилно?). И още нещо: има ли правилни shoutout-ти и такива, които не биват да се правят (spammy)? И изобщо всякакво инфо свързано с това ще ми бъде полезно, че не ми се рискуват профили градени с месеци.
 
И аз имам няколко въпроса и се надявам някой, който се е занимавал с това да ми отговори.
Какво всъщност представляват shoutout-ите, трябва да кача картинка изглеждаща като реклама, която да препраща потребителя към друг профил (респективно това против правилата на IG ли е?) или е нужно само да го тагна (на снимката или в коментарите, всъщност кое точно се разбира за по-правилно?). И още нещо: има ли правилни shoutout-ти и такива, които не биват да се правят (spammy)? И изобщо всякакво инфо свързано с това ще ми бъде полезно, че не ми се рискуват профили градени с месеци.

Shoutout-ите значат реклама на даден профил/продукт. Те могат да бъдат качени в историята на профила, или като публикация в самия профил, това се уточнява между теб и клиента. В случая той ти дава дадена снимка + описание ( текст ) към нея. Ако ще го рекламираш в историята си, тогава ако има текст трябва да е кратък, или просто едно изречение с мотив да последват дадения човек. Ако дадения човек продава даден продукт, тогава ще ти даде снимка/видео на продукта с текст, текста ще е рекламно съобщение на продукта, примерно - Една от най-новите мишки може да бъде твоя на много ниска цена.... Посети ( сайта му, който или го слагаш в описанието, или в bio-то си ). Линка в bio-то стои да кажем за 24 часа, след това изчезва, вие вече се разбирате за допълнителни условия.. Предлагам ти да не правиш shoutout-и много често, да кажем в седмицата 1-2, зависи дали ще се хареса на аудиторията ти. Може да спираш коментирането, когато качиш публикация тип shoutout.

Изобщо Shoutout-ите са най-лесни. Просто ти трябва голяма аудитория, и клиенти, които да искат реклама, разбира се. Имам една страница с 30К и до момента имам около 200+ лв от shoutout-и.

Колко големи са профилите ти? Дай повече инфо за това да ти дадем още насоки.
 
Някой ползва ли инстаграм през Bluestacks? Нещо ми се омаза старата инсталация и преинсталирах. Ползвам версия 1, защото във втора прицакаха потребителския интерфейс та блу стека и приложения като инстаграм, които не могат да се изпълняват хоризонтално не изглеждаха добре. Преинсталирах блу стека, тръгнах да инсталирам инстаграм, но нещо не успя, дава ми грешка -2, викам може да не подържа тая версия, пробвах някакви апк-та да тегля от интернет и при тях дава някакви грешки, инсталирах версия 3, изглежда са си пешили UI/UX проблема, но и там не мога да инсталирам инстаграм поради същата грешка. Някой чувал ли е нещо по въпроса и знае ли как се оправя? Направо много лошо, че така се случи. Или поне някаква идея от къде да сваля няксво читаво апк и да го инсталирам ... По възможност стара версия. Колкото по-стара толкова по-добре. Сторита, директ месиджи и други подобни “екстри” въобще не ми трябват, за това предпочитам стара версия. Че не си спомням и каква използвах преди, но не беше обновявана от много време.
 
Сигурен ли си, че проблемът е в APK-то на Инстаграм, защото от няколко версии насам ми е качено на телефона и проблеми нямам?
Пробвай с друг андроид емулатор, препоръчвам ти Nox.

ПС: И още един въпрос от мен.
Как се постига ефектът от този тип:
0jlcD9p8S8WxuxUngmulHQ.png

Ясно ми е, че мога да ги изрежа и качвам една след друга, но има ли някое tool-че, което да опрости това или да се захващам в рязане и кърпене. :D
 
Последно редактирано:
Камене, що не ползваш Gramblr? Да качваш и т.н., а ако искаш да харесваш, гледаш сторита ползвай приложението на Instagram от маркета, ако си на Уин 8+ де.
 
Целта за която ползвам блустекс не е за качване на снимки. За друго нещо, за което ми трябва цялата мобилна версия. Аз инстаграм ползвам на телефона си от 6-7 години. Почти от как излезе и не е имало проблем. Въпроса е че под блустекс нещо прави мизерия.

Убунту юзър предимно. Блустекса го рънвам под уин 7. Нямам време в момента и нерви да инсталирам нещо друго като ОС. Може да пробвам тоя НОХ ако ми остане време. Тц тц тц. Дано го фикснат това чудо.
 
Аз имам един въпрос - Да кажем имам 3 профила в Instagram. Последвам/отследвам качвам и харесвам снимки ръчно през едно и също IP. Нали един акаунт си има да кажем лимит от 100 последвания на ден, и ако го привиша, значи има шансове да съм бот и да ме баннат? Въпросът тук е, че като са 3 профила на едно IP дали няма да е проблем като следвам на ден по 100-200 души НА ПРОФИЛ? Това прави едни 300-400+ последвания всеки ден от 3-те профила. Ако пък взема прокси няма да мога да използвам IG на телефона.....
 
Че ти ръчно ли следваш?
Последванията си важат за акаунта, не за IP-то. Ако да речем си го разгрял до такава степен, че да имаш право (теоретично)
на 90 actions/hourly твой е изборът дали ще си ги разпределиш 45f & 45uf или 90f и след време като чукнеш макса от 7500 да почнеш с по 90uf.
 

Горе