За Райфайзен не съм аз човека да ти даде положително ревю, но все пак ще дам моето. Отказах се от тях по две основни причини - Първата беше защото си открих там карта Маестро, без каквито и да е големи такси за поддръжка, защото и самата карта беше доста спъната като цяло. Отивам да си я закривам, а през тези 2 години, в които не съм я ползвал въобще ми съобщиха, че са вдигали таксата поддръжка и за да я закрия трябва да платя 5х12х2 и ми стана доста неприятно. Както и да, закрих и приключих с тях. Беше голяма драма докато успея да си верифицирам Пейпала. Не можели да го намерят този код от извлечението, че пак плащах и така, най-накрая им излезе, че си и платих за справка. Нямах онлайн банкиране, но все пак. Това не беше с маестрото, преди това имах друга. Нея закрих по-рано. Блокват ти едни 50 лева ($ в моя случай, беше доларова сметка), при дебитните карти, като гарант. Обслужването им, в централния офис - На Иван Асен 2 не беше от най-приветливото. И така я махнах.
За ПИБ нямам мнение. Жената е с нея и е доволна. И онлайна и удобен и лесен. Винаги си я обслужват добре. Таксите не са кой знае колко големи.