Идеалното силиконче не пасва на цигарите, които аз пуша - слим версия в широка плоска кутия.
Иначе, донякъде си прав - мненията на антисмоукърите са почти на 100% неуместни, защото са извън темата, която коментираме. Колкото до ''дали е легален грима?'' Не виждам кой ще ми збрани да си украсявам продукта, който съм закупила напълно легално. Не виждам и кой ще забрани продажбата на кутии, калъфи, кейсове и т.н. в една свободна пазарна икономика. Казвам ти, че идеята със снимките е безполезна, защото въздейства положително единствено на непушачите. Тези, към които е насочена рестрикцията няма да я възприемат по желания от ''загрижените'' власти начин, независимо дали скриват снимките или ги гледат по цял ден.
Е хубава работа. Само щото не съм смоукър не означава, че целта ми в тази тема е единствено да се забия като пирон в нервната система на смоукърите. Просто ме бива в това да търся недостатъците на една идея, което от една страна ми се вижда полезно в предприемачеството. Нали не всичко са цветя и рози. Принципа ми е, че ако една идея бъде подложена на съмнение, унижение, отхвърляне и каквото се сетиш... и въпреки това продължава да бъде интересна, значи е добра идея.
Но целта ми стана да се забия като прон в нервната ти система за дето смяташ тютюневите компании за жертви дори за това дето са им забранили да се рекламират. И не-смоукърите сме потребители с мнение - не искаме да гледаме реклами на цигари и нервни димящи хора около нас
Иначе темата уж е за едно, пък се оказва че е за съвсем друго. Още на 1 страница награждаваш тези дето подкрепят твоята теза с репутации. За мен понеже не съм на твоето мнение, поне два пъти каза че падам в очите ти (с други думи, но в този смисъл). Личи пропаганда. Не просто искаш хората да са на твоето мнение, а дори и те да започнат да пропагандират против забраните. Виж си първия пост, той звучи така "Нечестно, ужасно, абсурдно, цинично, грозно... и между другото дали се открива нова продуктова ниша?". Акцента ти е върху възмущението от забраната, искаш дори някой който не е чак толкова възмутен да се възмути. Вместо да звучиш ей така "Дали се открива нова продуктова ниша след новите забрани?".
Картинките на теб ти въздействат, то е очевидно. Може да не е по желания начин, но ти въздействат силно. А и не може да си толкова сигурна как ще въздействат на другите смоукъри. Само защото твърдиш "Тези, към които е насочена рестрикцията няма да я възприемат по желания от загрижените власти начин", не означава че това е вярно. Къде ти е доказателството за това твърдение? Защо точно обратното да не е вярно? Исках ти статистики, ти не даваш. Какво е това сега - спекулация или пропаганда?
Сега видях и това
видео дето е пуснато още на 1страница, дето още през 2012 се канили да забраняват стикери в Австралия. Каква продуктова ниша е тази. То не е въпрос само дали продукта ще се хареса, ами дали въобще ще може да се продава легално.