(публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

За кого ще гласувате на парламентарните избори?


  • Общо гласове
    148
  • Poll closed .
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

А аз не мога да разбера какъв мозък трябва да си, за да симпатизираш на човек, който като започне да говори и да се изразява, те хваща срам. Но явно това е нивото и на симпатизантите им. И като гледам статистиката тук, май това ни чака и другата година, че и следващите няколко след нея.

[video=youtube;l7CXejP7hhc]http://www.youtube.com/watch?v=l7CXejP7hhc[/video]
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Просто уникална песен и клип. Много ме изкефи:) Не знам кой са творците, но безспорно се е получил един мега яг бг политически рап.


[video=youtube;n-miRwWR6fM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n-miRwWR6fM#![/video]
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

71711_541844425848439_1817286386_n.jpg
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Разбира се че ТЕ са виновни.Те сраха на ГЕРБ в гащите
Ще гласувам за АТАКА, защото всички други са подлоги на чужди интереси
ГЕРБ смачка и погуби България!
Докато вестниците и телевизиите, които все още са под цензурата на отишлото си вече правителство мълчат, или си налагат автоцeнзура, първи срещу Борисов се опълчиха сайтовете.
Започна се с разкритията за Буда в един частен сайт, но после и официалните информационни и мълчащи досега агенции са осмелиха да направят опит за анализ на управлението на ГЕРБ. А анализът е унищожителен. ГЕРБ не се е борил срещу кризата, а я задълбочил, установиха те. Равносметката за 42 месеца управление е дългове 8 милиарда лева и 800000 безработни, сред които 100000 младежи. Правителството допусна увеличение на храните с 50 процента, на лекарствата с 500 процента, а доходите останаха замразени. Смачкани бяха малкият и следният бизнес, останаха само олигарсите и монополите.
Като безспорен „успех“ на правителството бяха посочени протестите, най-големите в историята на страната и дори по-внушителни от тези срещу Жан Виденов, както и първият случай на самозапалване на млад мъж срещу политиката на ГЕРБ във Варна. Икономическата политика на Дянков и Борисов е определена като аматьорска и неадекватна. България непрекъснато бе спасявана от ЕС и Валутния борд, а парите за здравни осигуровки, което нито едно правителство не си позволи да пипне от 1999 година, бяха прибрани от Дянков. Лекарите бяха унижавани от парламентарната трибуна и масово започнаха да напускат страната. Дипломацията на министър Младенов пък вкара страната в различни международни скандали, включително и с Македония и в арабските държави. Докато правителствени чиновници си раздаваха колосални бонуси, народът тънеше в мизерия. Цветанов се хвалеше, че е пречупил гръбнака на престъпността, а в същото време битовата скочи със 100 процента, а убийствата и обирите на банки и коли инкасо не спряха. Замазаха се сума ти случаи, особено този край Ловеч, който зацикли и още цикли. А спецакциите бяха кръщавани с имена на неудобни съдии. Борисов ще бъде запомнен като единственият премиер, който непрекъснато си менеше мнението по въпросите с енергетиката, икономиката, която така забатачи, че следващото правителство няма да смогне да я оправи за четири години. Ще бъде запомнен и с това, че нарече учените феодални старци и отряза бюджета на БАН, на библиотеките в страната и вместо за нови книги парите бяха вложени в музей на социалистическото изкуство. Под политически натиск бе избран Конситуционен съд и главен прокурор. А медиите бяха толкова смачкани, че не смееха да напишат и дума срещу правителството. Това е само част от равносметката, а останалата се разпространява в свободните сайтове, доколкото останаха такива при желязното управление на ГЕРБ.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

БСП и ДПС вдигнаха единствената лустрационна бариера пред Държавна сигурност в България за шефове на СЕМ, БНТ и БНР
desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1189


b_650_0_16777215_0___images_stories_Dekomunizacia_Lustrazia-2013_KS-delo-ZRT_Stanichev-Dogan.jpg
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?


Само Волен Сидеров се опълчи на американския посланик Джеймс Уорлик и му връчи сметка от 2 млрд. долара за неплатен борч от ползването на американските бази у нас
 
Последно редактирано:
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Когато английски политици предприеха антибългарска кампания, кой от българския политически елит изрази несъгласие
Пак само Волен Сидеров беше на българска страна
Да бойкотираме всичко английско, призова Сидеров
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Ето още един от елементите на "откритото" и "честно" управление на ГЕРБ: Журналист осъди Министерския съвет.
Оказва се, че за пореден път Бойко Борисов е нарушил закона, като е отказал да даде информация, която е публична и не може да бъде укривана. Това показва лицемерието му и разминаването между дела и думи в ГЕРБ.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

[video=youtube;TFqqlCUhCdw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TFqqlCUhCdw[/video]
ВМРО действат доста отчаяно :)
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Волен, Волен
Пича предлага радикални мерки.
3/4 от администрацията ще ги махне. Само за това ще гласувам.
Ааа... да и 1000 лв мин заплата ;D
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Абе верно ли ще се пуши в заведенията, след като новото правителство дойде? Някаква такава идея...това не е ли малко отчаяно. :) Представям си как някой ще гласува заради това, при положение, че е божа работа дали ще успеят да го върнат това. :) Все пак нали е изискване на Еврозоната. :)
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Провалите на Групировката ГЕРБ
Или защо партията на червената мутро-мафия бе принудена да напусне властта, в условия на финансова „устойчивост", основаваща се на мизерия – икономика на лишенията, бедност и липса на перспектива. Ето основните провали:

1. Обедняването на хората с около 21-22% за четирите ГЕРБави години, при отчитане на повишаването на цените на група от 20 основни потребителски стоки, в т.ч. увеличаването на цената на тока с общо 18 % /5+13/;

2. Увеличаване на безработицата с над 40%, с нови над 400 000 безработни. Реалната безработица не е 12.4% /само за регистрираните, според МТ и НСИ/, а е близо 20%! Младежката безработица е по-страшна и тя е около 30% - протестиращите млади хора в страната показват това;

3. Устойчива четиригодишна икономическа стагнация с ясно изразени елементи на рецесия, свито потребление, силно намалени външни инвестиции и оттегляне на големи чуждестранни инвеститори;

4. Липса на политики за развитие на бизнеса, съсипване на дребните и средните фирми, десетки хиляди фалити и загуба на над 400 000 работни места;

5. Заграбване на общо над ДВА милиарда лева от резерва на НЗОК, лични здравни вноски на осигуряващите се Българи, създаване на хаос и объркани политики, с които Българското здравеопазване бе поставено на колене. За тази кражба Бойко Борисов, Симеон Дянков и ръководството на НЗОК трябва да бъдат разследвани и осъдени;

6. Въвеждане на данък върху лихвите по депозитите на гражданите, с аргументи за някаква справедливост, без даване на реципрочната възможност на хората, изплащащи кредити, да приспадат лихвите по тях при данъчно облагане;

7. Недосегаемост на топ-групировките и олигарсите – ТИМ, Лукойл-Златев, Георги Гергов, Ганчев, братя Галеви и др., прикриване на определени незаконни дейности /случаи като Мишо Бирата, пристанище Росенец, Митниците и т.н./, нарастване на битовата и икономическата престъпност, безнаказаност на циганските банди по места, както и усещането за нараснали несигурност и несправедливост у гражданите;

8. Строежи на части от магистрали, пътища и други обекти не само с Европейски средства, но и с държавно участие като задължително съфинансиране. Обаче, парите от Брюксел често закъсняват или дори не идват. Поради това много строежи бяха авансово финансирани изцяло със средства от бюджета. Какъв бе контролът на тези съфинансирания и колко средства от бюджета бяха изхарчени? Много, но засега това остава неизвестно. Известни са само някои от печелившите лица и фирми.

По качество на пътищата сме на 129 място в света. Трагедия! Но мутрата комунист Бойко Борисов ЧЕТИРИ години режеше ленти „на всеки километър" и се мислеше за Кольо Фичето... ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Бандитизма!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Ахахахахах половината точки къртят!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Плюйте си тука. На 12 май ще влезна тука да ви търся като Герб спечели пак изборите. Запомнете ми думата те ще ги спечелят. Вие си говорите тука и плюйте, но ще бъдете доста изненадани на 12 май. И какво? Ще излезете на протест ли? Да бе да сигурно. България обича и харесва ГЕРБ. Най-малко 1 милион и 500 българи пак ще гласуват за тях. Болни глави ли ще ги наречете или прост народ? Замислете се. Но както и да е. Мен не ме интересува тук какво става. Просто не е нормално толкова много да се превъзбуждате в един форум. Събрали се разни фенчета на болен сидеров и на станишката и айде на хорото срещу Герб. Доста е жалко отстрани :).
 
  • Like
Реакции: g0g0
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Тука няма балъци да се вързват на ефтини герберастки номера. И повярвай в България има над милион олигофрена, които наистина може да гласуват за ГРОБ. Такива като тебе, бедни заблудени душици, вярващи в дядо мраз.
 

Горе